Vogelnestjes onder uw dakpannen

Vogelnesten onder uw dak?

Wist u dat mussen en spreeuwen graag nestelen onder uw dakpannen en hierbij vaak vogelnestjes onder uw dakpannen maken, vaak zie je dit vooral bij huizen ouder dan 25 jaar.
Bij de nieuwbouwwoningen zijn hier vaak voorzieningen voor getroffen om dit tegen te gaan, oudere woningen dus helaas niet.
Een veel voorkomend probleem is dat vogels die zich nestelen onder uw dak of in de dakgoot zorgen voor veel overlast en schade aan uw dak.
Vaak gebruiken vogels uw dakbeschot of isolatie als bestandsdeel voor een vogelnestje.

Als u niets doet tegen de vogelnestjes onder uw dakpannen dan wordt het probleem alleen maar erger, denk bijvoorbeeld aan:

✓ Schmmel door uitwerpselen
✓ Lekkage door vogelnestjes aan dak/ of dakgoot
✓ Beschadiging van de dakisolatie
✓ Stankoverlast door ongedierte
✓ Rotting aan het dakbeschot

Als mussen zich gaan nestelen onder uw dak dan komen zij vaak niet alleen , het nest is een broedplaats voor schadelijke insecten en dus ongedierte.

Wij hebben verschillende soorten Dakvoetprofielen om u te beschermen tegen het nestelen van vogels onder uw dakpannen, ongedierte en opspattend water.

Klik hier voor meer informatie over vogelwerende dakvoetprofielen.

vogelnestjes onder uw dakpannen

Kraaiennest in de dakgoot?

Het komt echter ook wel eens voor dat kraaien het voorzien hebben op uw dakgoot. Dit is niet alleen heel erg irritant door de overlast die het veroorzaakt door grote kraaien die heen en weer vliegen, maar kan ook verstoppingen veroorzaken in uw dakgoot bij de hemelwaterafvoerpijp en mogelijk een dakgoot lekkage tot gevolg hebben.
Wij hebben ook hiervoor een geschikte oplossing die ervoor zorgt dat uw dakgoten beschermt blijven tegen vogels van buitenaf, bijkomend voordeel is ook dat het helpt tegen overlast van bladeren bij hoge bomen.

Kraaiennest

Last van kraaien of duiven op uw dak?

Vind u het ook zo vervelend al die vogels die op en aan vliegen vanaf uw dak, of bent u ook klaar met al de vervuiling die het met zich meebrengt.
Hiervoor zijn er gelukkig ook nog tal van mogelijkheden om dit goed te kunnen bestrijden.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan :

✓ Duivenpinnen
✓ Schoorsteenkappen
✓ Kunststof rollen in uw dakgoot
✓ Dakvoetprofielen

Verwijderen vogelnesten
Bij het plaatsen van vogelwering verwijderen wij eerst altijd de oude vogelnesten.

Voor meer informatie of advies staan wij u graag te woord, neemt u nu vrijblijvend contact op voor meer informatie en wij zorgen ervoor dat u geen vogeloverlast meer heeft.

Bekend van tvCall Now ButtonDirect Contact