Vogels onder het dak of goot?

Vogeloverlast onder uw dakpannen , of dakgoot?

Ligt u nog lekker in bed s’ morgens vroeg en heeft u vogeloverlast? hoort u de vogels onder uw dakpannen dan hebben de vogels een warm onderkomen gevonden en zijn ze mogelijk een nestje aan het bouwen, vaak is het zo dat ze hierbij uw dakbeschot aantasten in combinatie met eventueel isolatiemateriaal. Zo hebben ze dus niet alleen invloed op uw gemoedsrust, maar komen er ook vele andere problemen bij kijken zoals vogelpoep en eventuele andere ongedierte.

Wij van Dakbeheer Kieskeurig hebben een groot aanbod van verschillende dakvoetprofielen zodat wij voor elke dakconstructie de juiste vogelwering hebben .

Kraaiennest in de dakgoot?

Het komt echter ook wel eens voor dat kraaien het voorzien hebben op uw dakgoot. Dit is niet alleen heel erg irritant door de overlast die het veroorzaakt door grote kraaien die heen en weer vliegen, maar kan ook verstoppingen veroorzaken in uw dakgoot bij de hemelwaterafvoer, wat uiteindelijk weer kan uitmonden tot een dakgoot lekkage.

Last van een kraaiennest bij uw dakraam?

Het is een veel voorkomend probleem dat kraaien zich nestelen onder uw dakraam. Meestal komt dit voort uit versleten rubbers bij uw dakraam, na verloop van tijd worden de rubbers “poreus” waardoor vogels de mogelijkheid hebben om zich te kunnen nestelen.
Bij constatering van vogel activiteiten rondom uw dak is het raadzaam een dakinspectie te laten uitvoeren.

vogeloverlast
Kraaiennest dakraam

Wilt u graag meer lezen over nestelende vogels op uw dak? Kijk dan hier Vogeloverlast op uw dak

Call Now ButtonDirect Contact