Vogeloverlast van mussen of kraaien?

Vogeloverlast van mussen of kraaien op of rond uw dak?

Ziet u vogels op en aan vliegen naar bijvoorbeeld uw dakgoot of schoorsteen ?
Dan zijn dit vaak de tekenen dat u last heeft van een vogelnestje, dit kan zijn door een huismus nestje of door een kraaiennest. Preventief uw dak met vogelwering.

Bij een constatering van het op en neer vliegen van de vogels, is het verstandig om adequate maatregelen te treffen. Hiermee kan u eventueel uit de hand gelopen problemen voorblijven, zoals dakbeschot dat aangetast wordt en mogelijk houtrot tot gevolg heeft . Onze medewerkers weten u precies te vertellen welke vogelwering ervoor zorgt dat nestelen onder uw dak of schoorsteen niet meer mogelijk is.
Met het beschermen van Dakvoetprofielen onder de dakpannen tot aan vogelwerende bescherming in uw dakgoot of onder uw zonnepanelen. Wij weten vogeloverlast te voorkomen.

Dus heeft u vogeloverlast van mussen of kraaien op of rond uw dak? zorg voor voldoende bescherming middels dakvoetprofielen of schoorsteenkappen.

Wilt u graag meer informatie over nestelende vogels op uw dak, lees dan verder op onze website

vogeloverlast
Vogeloverlast van mussen of kraaien

Wilt u meer informatie over vogelwering kijk dan ook even op onze vogelwerende dakvoetprofielen pagina / schoorsteen kappen pagina.