Vogeloverlast onder uw dakpannen , of dakgoot?

Ligt u nog lekker in bed s’ morgens vroeg en heeft u vogeloverlast? hoort u de vogels onder uw dakpannen dan hebben de vogels een warm onderkomen gevonden en zijn ze mogelijk een nestje aan het bouwen, vaak is het zo dat ze hierbij uw dakbeschot aantasten in combinatie met eventueel isolatiemateriaal. Zo hebben ze dus niet alleen invloed op uw gemoedsrust, maar komen er ook vele andere problemen bij kijken zoals vogelpoep en eventuele andere ongedierte.

Wij van Dakbeheer Kieskeurig hebben een groot aanbod van verschillende dakvoetprofielen zodat wij voor elke dakconstructie de juiste dakvoetprofielen hebben .

Kraaiennest in de dakgoot?

Het komt echter ook wel eens voor dat kraaien het voorzien hebben op uw dakgoot. Dit is niet alleen heel erg irritant door de overlast die het veroorzaakt door grote kraaien die heen en weer vliegen, maar kan ook verstoppingen veroorzaken in uw dakgoot bij de hemelwaterafvoerpijp en mogelijk eventuele dakgoot lekkages tot gevolg hebben.

Ook hiervoor kunnen wij u de nodige oplossingen bieden, neemt u nu vrijblijvend contact op voor meer informatie en wij zorgen ervoor dat u geen vogeloverlast meer heeft.

Direct Contact