Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dak in opbouw

Dakreparatie bij Dakbeheer Kieskeurig is snel geregeld.

Dakreparatie nodig?

Wij van Dakbeheer kieskeurig adviseren altijd om eens per jaar vrijblijvend een dakinspectie uit te voeren, zo weet u altijd dat uw dak niet van gebreken voorzien is en zorgt u er altijd voor bij eventuele daklekkages dat de gevolgschade zo veel mogelijk beperkt blijft.

Toch zien we dat het nog veel voorkomt dat mensen zelf proberen dakreparaties uit te voeren, met de gevolgen vaak die daarbij komen kijken. Een dakreparatie die niet goed word uitgevoerd met de juiste materialen en deskundigheid zorgt op de langere termijn vaak voor een nog ergere daklekkage.
Daarom is het advies van Dakbeheer Kieskeurig om altijd een dakreparatie specialist in te schakelen bij problemen rondom uw dak zo voorkomt u onnodige kosten.

Wanneer is een dakreparatie nodig?

In vele gevallen merkt u het zelf bijvoorbeeld door afwaaiende dakpannen die naar beneden zijn gekomen, of mogelijke kringen vaak (geelachtig) die u aan uw plafond ziet ontstaan. Dat is het teken dat uw dak mogelijk lekt en dat hierbij een dakreparatie nodig is.

Constateert u dit dan is het belangrijk dat u snel actie onderneemt, vraag een vrijblijvende dakinspectie aan bij Dakbeheer Kieskeurig dan kan u er vaak voor zorgen dat de dakschade zo veel mogelijk beperkt blijft, en onnodige nieuwe daklekkages uitblijven

Probleem gevonden, daklekkage opgelost.

Voordat u het weet heeft Dakbeheer Kieskeurig de daklekkage opgespoord en is de dakreparatie geslaagd. Wij kijken vanzelfsprekend daarna ook nog eens heel uw dak na om eventuele nieuwe nieuwe daklekkages uit te sluiten.
Vanzelfsprekend geven wij bij Dakbeheer Kieskeurig op uitgevoerde dakreparaties ook jarenlange garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Wanneer moet ik een dak vervangen?

In vele gevallen gebeurt dit wanneer er erg veel daklekkages zijn ontstaan op uw dak. Dit kan bijvoorbeeld komen door poreuze dakpannen of nokpannen.
Wanneer u dit zelf merkt is het goed om met uw dakreparatie specialist contact op te nemen. Wij van Dakbeheer kieskeurig kunnen altijd een Gratis dakinspectie bij u uitvoeren om in kaart te brengen of u een geheel nieuw dak nodig heeft, of een mogelijke dakreparatie genoeg zal zijn om de problemen op te lossen.

Wilt u graag meer informatie kijkt u dan ook op onze dakreparatie pagina.

Share

Waarom Dakbeheer Kieskeurig

logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023

Dakdekker in uw regio