Dakbeheer Den Bosch

Dakbeheer Den Bosch

U bent op zoek naar dakbeheer den bosch? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij zijn Dakbeheer Kieskeurig en gespecialiseerd in alle soorten dakwerken en dakbeheer in Den Bosch.
Voor o.a. EPDM,PVC en bitumen dakbedekking bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u een lekkage aan uw dak en/of dakgoot ook dan staan wij graag tot uw dienst.

Daklekkage Den Bosch

Heeft u een daklekkage? dan wil u graag het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben, het is van groot belang om snel in te grijpen bij een daklekkage om grotere schade te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van daklekkage, wanneer wij het probleem gelokaliseerd hebben kunnen wij voor u een dakreparatie bewerkstelligen. Als u contact met ons opneemt kunnen wij meestal binnen 24 uur bij u op locatie zijn en een vrijblijvende dakinspectie uitvoeren.

Dakreparatie Den Bosch

Ziet u een dakpan scheef liggen, dan is het belangrijk om deze tijdig weer goed te leggen op uw dak. Door weersinvloeden zoals storm, hagel, en regen lijdt een dak enorm. Daarom is het belangrijk om jaarlijks uw dak te controleren op gebreken.
Ook is onderhoud aan het dak erg belangrijk, denk hierbij aan het loodwerk en/of voegwerk van uw schoorsteen.
Wij zijn zeer breed inzetbaar voor dakreparatie in Den Bosch.

Lekkende dakgoot in Den Bosch?

Heeft u een lekkende dakgoot? Wij weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn aan uw woning,gebouw of kantoor, het is belangrijk om een lekkende dakgoot snel en vakkundig te laten repareren om verdere schade te voorkomen. Het repareren en/of renoveren van een dakgoot kan op verschillende manieren, denk hierbij aan het aanbrengen van EPDM en/of een zink coating laag in uw dakgoot. Verkeerd de dakgoot in een zeer slechte staat? dan is het vaak beter om de dakgoot te vernieuwen.

Dakbeheer Den Bosch
Nieuwe dakbedekking