Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Amersfoort

Dakdekker Amersfoort

Dakbeheer Kieskeurig Amersfoort

Er zijn jaarlijks veel mensen en bedrijven die last hebben van een lekkage aan het dak. Als een lekkage niet snel opgelost wordt, kan deze doortrekken naar de rest van de woning en zorgen voor waterschade in huis. Om dit te voorkomen staat onze dakdekker in Amersfoort altijd voor u klaar met een snelle en effectieve oplossing. Onze professionele dakdekkers hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vervangen, repareren en onderhouden van alle mogelijke dakwerken.

Voor al uw dakwerkzaamheden

Dakbeheer Kieskeurig regelt al uw dakwerkzaamheden, van een professionele dakinspectie tot aan het aanbrengen van een nieuw dak of isolatielaag. Een dak krijgt dagelijks te maken met verschillende weersomstandigheden als zon, regen en wind, waardoor de dakpannen of dakbedekking af kunnen breken of slijten. Door periodiek onderhoud aan het dak uit te voeren, zorgt u ervoor dat het dak geen lekkages krijgt, en dus langer mee gaat. De dakdekker van Amersfoort voert altijd eerst gratis een dakinspectie uit, waarbij hij verbeterpunten in kaart brengt. Als het nodig is om een nieuwe dakbedekking te leggen van bijvoorbeeld bitumen, EPDM of PVC, staat Dakbeheer Kieskeurig ook voor u klaar. Daarnaast kunnen wij ook de dakpannen en voegen van een schoorsteen op uw dak vervangen.

Plat dak

Reparatie en onderhoud

Een lekkage aan uw dakbedekking kan erg vervelend zijn, en zorgt vaak voor oplopende schade. Daarom is het van belang dat een lekkage zo snel mogelijk ontdekt en opgelost wordt. Dakbeheer Kieskeurig is een gecertificeerd bedrijf, met goed geschoold personeel. Onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen rondom uw dakbedekking. Zo bent u er zeker van dat u een zo gunstig mogelijke prijs betaald voor zo goed mogelijk werk. Door periodiek onderhoud te laten plegen, blijft uw dak netjes, en bent u er zeker van dat er geen schade kan ontstaan. Een dakbedekking kan snel slijten, waardoor het goed is om deze af en toe te laten controleren.

Spoedservice

Heeft u met spoed een dakdekker nodig, om een ernstige lekkage te verhelpen? Onze dakdekker in Amersfoort biedt een unieke 24uurs service, waarbij wij binnen een dag aanwezig kunnen zijn voor een reparatie. Zo voorkomt u zowel overlast als schade, en wordt uw dak voorzien van een professionele dakreparatie. Voor spoed in Amersfoort kunt u ons bereiken op (0)30 – 227 32 38 Onze specialisten raden u altijd aan om zo snel mogelijk een lekkage op te laten lossen, zodat dit niet kan uitlopen in meer schade aan uw dak of aan de rest van het huis.

De dakdekker in Amersfoort

Door jarenlange ervaring hebben onze dakdekkers inmiddels elk soort dak en elke uitdaging wel meegemaakt. Met deze kennis en expertise zorgen wij ervoor dat elke klus aan uw dak zo goed mogelijk kan worden uitgevoerd. Of het gaat om een plat of hellend dak, een regulier of een groen dak, Dakbeheer Kieskeurig heeft altijd de oplossing. Bent u op zoek naar een dakdekker in Amersfoort? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Offerte Dakdekker Amersfoort

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023