Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Capelle aan den IJssel

Dakonderhoud Capelle aan den IJssel

Een probleem aan uw dak komt altijd op ongelukkige momenten, en vaak wanneer één dakdekker nodig is speelt er al een daklekkage.
Het hebben van daklekkage is erg vervelend, vaak ook omdat je te maken hebt met gevolgschade aan uw woning,winkel en/of inboedel. Dat begrijpen we bij Dakbeheer Kieskeurig maar al te goed en daarom helpen we u direct bij het oplossen van uw probleem. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak te staan. Mocht het probleem het toelaten dan gaan we direct beginnen met het repareren van uw dak, lukt het niet door weersomstandigheden dan maken we een noodreparatie. Dus bent u op zoek naar een dakdekker in Capelle aan den IJssel op het gebied van dakonderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten dakreparatie Capelle aan den IJssel

Wat kost het als ik een daklekkage heb, en één dakreparatie aan het dak nodig is ? Dit is vooraf moeilijk in te schatten, en hangt veelal af aan wat er gerepareerd of vervangen moet worden. Als er alleen een dakpan recht gelegd dient te worden is er niet veel aan de hand, maar indien er meerdere onderdelen op het dak aan vervanging toe zijn wordt het een ander verhaal.
Het is belangrijk wanneer u gele kringen en/of vochtige plekken constateert om snel te handelen, vaak is dit een signaal dat u last heeft van lekkage. Hoe langer u met een daklekkage wacht des te groter het probleem zich kan verspreiden, denk hierbij aan aantasting van uw isolatie of dakbeschot en/of gevolgschade aan uw woning of inboedel.
Wanneer u te maken heeft met lekkage, zullen wij u in alle gevallen zo goed mogelijk bijstaan ook met de afwikkeling bij uw verzekering mits u hiervoor verzekerd bent.
Dus woont u in Capelle aan den IJssel en zoekt u een goede dakdekker, dan staat Dakbeheer Kieskeurig voor u klaar.

Woont u niet in de omgeving van Capelle aan den IJssel, en zoekt u toch een dakdekker? ook dan horen wij graag van u!

Dakinspectie nodig?

Een dakinspectie is erg belangrijk, zo bent u bij een inspectie van uw dak vaak op tijd bij eventuele gebreken, en bent u grotere schadeposten aan het dak voor. Wij krijgen veel dezelfde vraag van klanten, wat kan er nu met mijn dak mis zijn, het zit al 40 jaar zo?
We krijgen in Nederland steeds meer te maken met fellere regenbuien, storm en/of hagel. De beschermingslaag van uw dak bestaande uit Bitumineuze dakbedekking, PVC , EPDM, en/of dakpannen verouderd door alle weersinvloeden van buitenaf. Een betonnen of keramische dakpan kan breken, of de bitumen dakbedekking kan gaan scheuren waardoor hemelwater de toegang heeft om naar binnen te dringen. Bij een dakinspectie komt dit altijd naar voren, en bent u vaak op tijd om dakonderhoud uit te voeren aan uw dak.

Wanneer is een dakreparatie nodig ?

Bij bepaalde dakbedekkingen zoals bitumineuze dakbedekking word geadviseerd om bij 20 jaar preventief de dakbedekking te laten renoveren, maar het kan ook zijn dat het lood om uw schoorsteen dusdanig verouderd is , dat het gerenoveerd dient te worden.
Wij denken, en helpen altijd mee in een efficiënte en langdurige oplossing voor uw dak.
Ook bij veroudering of lekkage aan uw zinken dakgoot en/of kielgoot bent u bij Dakbeheer Kieskeurig aan het juiste adres.
Tevens bent u bij ons verzekerd van een jarenlange garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden.

nokvorsten en bitumen dak

Wanneer moet ik een dak vervangen ?

Dit gebeurd vaak wanneer de dakbedekking en/of dakpannen in zeer slechte staat verkeren, of wanneer er veel lekkages aanwezig zijn op uw dak. Wanneer dakpannen en/of nokpannen al langer dan 50 jaar op het dak liggen worden deze vaak poreus, en is renovatie vaak nodig.
Dakbeheer Kieskeurig zal in dergelijke situaties altijd eerlijk adviseren, wat voor u de beste oplossing is.

Last van een daklekkage?

Heeft u last van een daklekkage? Dan begrijpen wij bij Dakbeheer Kieskeurig maar al te goed dat u hierin snel weer reageren, wij kunnen daarom ook meestal binnen 24 uur bij u op locatie zijn om het probleem voor u op te lossen. Is de mogelijkheid daar om het probleem te verhelpen dan zullen wij dat in samenspraak met u, direct voor u doen.
Dus bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Moordrecht op het gebied van dakwerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Overige Specialisaties

✔️ Nieuwe dakbedekkingen ⇒ Bitumen, EPDM en/of nieuwe dakpannen.
✔️ Loodwerken ⇒ Dakkapel, schoorsteen en/of gevel.
✔️ Dakgoot ⇒ Zink en koper.
✔️ Schoorsteen ⇒ Renovatie, en/of onderhoud.
✔️ Nokvorsten ⇒ Renoveren, repareren en/of vervangen.

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Capelle aan den IJssel die u van dienst kan zijn bij het repareren van uw dak? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:
Stap1: Bel naar ons kantoor in Rotterdam +31 (0)10 – 307 56 58
Stap2: Wij maken direct een afspraak met u.
Stap3: Onze dakspecialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uurs spoedservice bij daklekkage in Capelle aan den IJssel

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct te repareren voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakspecialisten

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Onze schadespecialist zal de schade aan uw dak opsporen en eventueel een noodoplossing toepassen. Op deze manier weten we hoe ernstig het probleem is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. Daarnaast maakt onze schadespecialist altijd foto’s, zodat het probleem ook voor u inzichtelijk is.
Na deze uitvoerige dakinspectie ontvangt u van ons een scherpe offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is natuurlijk erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en/of een verrotte dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers verhelpen de schade en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor een gecertificeerde dakdekker in Capelle aan den IJssel

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ga dan naar onze contactpagina

 

Offerte Dakdekker Capelle aan den IJssel

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023