Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Den Haag

De juiste dakdekker in Den Haag inschakelen?

Mocht u op zoek zijn naar een dakdekker in Den Haag dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij staan namelijk voor u klaar als het aankomt op het uitvoeren van professionele dakreparatie of andere onderhoudswerkzaamheden. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze specialisten precies weten hoe ze u het beste kunnen helpen. De voordelige prijzen in combinatie met de beste ondersteuning tijdens de werkzaamheden maakt ons dé dakdekker in Den Haag. Aangezien het handig is om hier wat meer over te weten, hebben we in dit artikel het nodige op een rijtje gezet. Door deze pagina door te lezen krijgt u een volledig beeld van ons dakdekkersbedrijf.

Dakonderhoud

Nagenoeg ieder dak is van tijd tot tijd aan vervanging of onderhoud toe. Vaak is het niet nodig om het hele dak te herstellen maar kan er door een nieuwe dekking gezorgd worden voor wat meer bescherming. Als u last heeft van een daklekkage dan zal dit de gelegenheid bieden om hier verandering in aan te brengen. Wij kunnen alle mogelijke soorten dakreparaties verrichten bij u aan het dak. Of u nu een hellend dak heeft of dat uw woning is voorzien van een plat dak, onze specialisten staan altijd voor u klaar. Naast het aanbrengen van een nieuwe laag EPDM of PVC kan er ook gekozen worden voor een nieuwe isolatielaag op het dak. Beide opties zorgen ervoor dat u uw dak weer voor een langere tijd in gebruik kunt nemen. Uiteraard behoort ook het plaatsen van een aantal nieuwe betonnen of keramieken dakpannen tot de mogelijkheden.

Los van het dakonderhoud en de dakreparaties is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een dakinspectie. Deze dakinspectie stelt ons in staat om de conditie van uw dak in kaart te brengen. Aan de hand van deze inspectie zullen onze specialisten u informeren over de mogelijkheden die voor u open liggen. Dit advies is altijd vrijblijvend en gratis, we zijn er namelijk om u te helpen. Ben jij de volgende wiens dak wij weten te controleren?

Bitumen dakbedekking door Dakbeheer Kieskeurig

Spoedservice daklekkage in Den Haag

Als u te maken krijgt met een daklekkage dan zult u hier zo snel mogelijk iets aan moeten doen. Wanneer er niet op tijd actie wordt ondernomen kan u te maken krijgen met aanzienlijk veel schade. Om u op de best mogelijke manier te helpen voor deze vorm van dakreparatie bieden wij een speciale 24 uurs service aan. Wanneer u bij ons een melding maakt van een daklekkage staan wij binnen een dag bij u op de stoep. Door deze snelle service is het mogelijk om schade te voorkomen en om zo snel mogelijk het dakonderhoud uit te voeren. Op die manier loop u nooit meer het risico dat er water via de lekkage naar binnen kan sijpelen. Meer informatie voor deze dienst, bij ons als dakdekker in Den Haag, kan worden aangevraagd via de telefoon op +31 (0)70 – 22 11 793.

Een afspraak maken met dé dakdekker van Den Haag?

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen kan worden op het gebied van dakreparaties of dakonderhoud is het verstandig om gelijk een afspraak te maken. We zullen tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u graag wat meer te weten wilt komen of als u vragen hebt is het altijd mogelijk om even te bellen. Een van onze specialisten zal u zo snel mogelijk te woord staan voor al uw vragen. Met behulp van Dakbeheer Kieskeurig weet u zeker dat u problemen aan het dak snel, eenvoudig en professioneel kunt verhelpen.

Offerte Dakdekker Den Haag

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023