Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Dordrecht

Dakonderhoud Dordrecht

Ieder jaar zijn er veel mensen die te maken krijgen met een daklekkage. De kans is aanzienlijk groot dat dit ook voor u van toepassing zal zijn, u bent namelijk bij ons op de site terecht gekomen. Wij staan voor u klaar als dakdekker in Dordrecht. Onze professionele werkwijze in combinatie met onze hoge mate van kennis en expertise maakt ons dé partij om voor te kiezen. Van het laten aanbrengen van een nieuw dak tot aan het uitvoeren van een dakinspectie, alles is mogelijk bij Dakbeheer Kieskeurig. Tijd om u wat meer te laten zien over wat u van ons als dakdekker in Dordrecht kunt verwachten!

Dakdekker Dordrecht die zijn vak verstaat – alle soorten dakreparaties

Een dak wordt iedere dag blootgesteld aan veel regen en wind. Dit kan ervoor zorgen dat het dak na verloop van tijd schade oploopt. Krijgt u te maken met schade op het dak dan ligt een daklekkage al snel op de loer. Om verdere schade te voorkomen is het van belang om uw dak regelmatig onder handen te laten nemen. Middels dakonderhoud bent u in staat om alles uit uw bestaande dak te halen. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking aanbrengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor Bitumineuze ( Bitumen ), EPDM en/ of PVC. Dit kan voor alle soorten platte daken. Het is daarnaast mogelijk om uw dak te voorzien van een nieuwe isolatielaag. Door deze nieuwe isolatielaag zal uw woning aanzienlijk duurzamer worden dan vroeger. Voor hellende daken kunnen er nieuwe dakpannen van beton of keramiek worden aangebracht.

Buiten de reguliere dakonderhoud en dakreparatie werkzaamheden staan wij als dakdekker in Dordrecht ook voor u klaar als het aankomt op het uitvoeren van een dakinspectie. Een groot voordeel van een dergelijke dakinspectie is dat wij de mogelijke lekkages al vroegtijdig kunnen opsporen. Dit brengt met zich mee dat we sneller kunnen ingrijpen. Onze specialisten zullen u na de dakinspectie vrijblijvend en professioneel advies geven over de mogelijke vervolgstappen. Aan de hand hiervan weet u precies wat de opties zijn om voor te kiezen.

erkend dakdekker, gecertificeerd Dakdekker

Maak gebruik van onze 24 uur dakdekker service in Dordrecht

Krijgt u nu bij u in de woning te maken met een daklekkage dan is het van cruciaal belang dat u niet aan blijft modderen. Door er op tijd bij te zijn zult u namelijk in staat zijn om verdere schade te voorkomen. Wanneer u bij ons een melding maakt voor een dergelijke dakreparatie doen wij ons best om binnen 24 uur de stoep te staan. Door deze snelle service weet u zeker dat u uw dak op de best mogelijke manier kunt onderhouden. Meer informatie voor deze dienst bij ons als dakdekker in Dordrecht kan worden aangevraagd via de telefoon op +31 (0)78 – 204 91 86. Het is de enige verstandige keuze om te maken. Wanneer er namelijk niet op tijd wordt ingegrepen bij een daklekkage is de kans groot dat de lekkage zal zorgen voor waterschade in de woning. Niet iets waar u op zit te wachten natuurlijk!

Wat maakt Dakbeheer Kieskeurig zo bijzonder?

U weet nu wat er mogelijk is voor onze dakreparatie of voor het dakonderhoud. Wat u alleen nog niet weet is wat de verschillende voordelen zijn die wij u te bieden hebben. Een groot voordeel is dat u bij ons te maken heeft met een dakdekkersbedrijf in Dordrecht wat al voor ruim 20 jaar actief is. Deze jarenlang ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze specialisten precies weten waar ze mee bezig zijn. Bovendien is het zo dat wij u een gratis dakinspectie aanbieden. Door deze inspectie zult u beter zien wat voor opties er zijn. Kiezen voor Dakbeheer Kieskeurig staat gelijk aan een persoonlijke aanpak. Wij handelen altijd in het belang van de klant bij het uitvoeren van de werkzaamheden op het dak en bij het geven van de professionele adviezen.

Waarom is een dakinspectie belangrijk

Wanneer u vermoedt dat u last heeft van een daklekkage, of uw dak onderhoud nodig heeft is het belangrijk om te kiezen voor een dakinspectie.
Bij een dakinspectie controleren wij de staat van uw dak, dit gebeurt vanaf de dakgoot tot aan uw nokvorst bij de schoorsteen. Scheefliggende dakpannen of openstaande kieren bij nokvorsten zijn een veelvoorkomend probleem op daken, dit gebeurt meestal door weersinvloeden van buitenaf. Heeft u last van gele vlekken of schimmelvorming op uw muren of plafond? Dan is dit waarschijnlijk een teken dat u last heeft van daklekkage, het is hierin dan ook belangrijk om adequaat te handelen.
Wij kunnen snel in actie komen om de lekkage op te sporen en uw dak probleem te verhelpen.
Neem vrijblijvend contact met ons op om u te adviseren bij lekkage en eventuele gevolgschade te beperken.

Contact opnemen voor een afspraak

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Dordrecht dan weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Laat onze specialisten u helpen als het aankomt op het uitvoeren van een professionele dakreparatie. Hier op de site kunt u nog meer informatie vinden over ons dakdekkersbedrijf. Door dit zelf even door te nemen krijgt u een volledig beeld bij wat u kunt verwachten. Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen!

Offerte Dakdekker Dordrecht

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023