Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Haarlem

Op zoek naar een dakdekker in Haarlem?

Wij schatten de kans vrij groot in dat u op zoek bent naar een dakdekker in Haarlem. Anders was u namelijk niet bij onze website terecht gekomen. Gaat het om professionele dakreparatie of dakonderhoud dan weet u dat u bij ons altijd goed zit. Wij zijn al voor ruim 20 jaar actief als het aankomt op het herstellen en onderhouden van alle soorten daken. Of u nu een hellend dak of een plat dak heeft, iedereen kan bij ons terecht voor een dakreparatie. Wilt u hier wat meer over te weten komen dan is het handig om dit artikel even goed door te nemen. We hebben namelijk het nodige voor u op een rijtje gezet.

Alle mogelijke soorten vormen van dakonderhoud in Haarlem

Het is nagenoeg altijd zo dat een dak na verloop niet meer zo sterk is als in de beginjaren. Dit komt voornamelijk door het feit dat het dak iedere dag weer te maken krijgt met zon, regen en wind. Dit kan ervoor zorgen dat er na verloop van de tijd daklekkage ontstaat. Als u hiermee te maken krijgt, zal u hier zo snel mogelijk iets aan moeten doen. Voor hoogwaardig en professioneel dakonderhoud weet u dat u bij ons goed zit. Door onze specialisten weet u zeker dat uw dak zo snel mogelijk onder handen wordt genomen. Ook het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw dak uitrusten met een nieuwe laag Bitumineuze ( Bitumen ), EPDM en/ of PVC. Dankzij deze nieuwe dakbedekking wordt het risico op waterschade aanzienlijk kleiner dan voorheen. Bovendien zijn wij er voor het uitvoeren van een schoorsteenrenovatie of voor het aanbrengen van nieuwe isolatielagen. Hellende daken kunnen voorzien worden van een nieuwe reeks betonnen of keramieken dakpannen.

Deze standaard reparatiewerkzaamheden zijn niet de enige mogelijke diensten die u kunt kiezen binnen ons bedrijf. Wij zijn als dakdekker in Haarlem namelijk ook inzetbaar voor het uitvoeren van een dakinspectie. Dankzij deze dakinspectie is het voor ons team mogelijk om te zien hoe het ervoor staat met uw dak. Is alles nog wel helemaal naar behoren? Of zijn er misschien ergens kleine scheurtjes te ontdekken? Het laten uitvoeren van een kosteloze inspectie is de enige manier om hierachter te komen. Binnen no time weet u precies hoe het ervoor staat met uw dak.

Dakspecialist Dakbeheer Kieskeurig

Spoedservice daklekkage Haarlem

Zoals we al kort even hebben vermeld is het in het geval van een lekkage belangrijk dat u zo snel mogelijk ingrijpt. Wanneer u dit niet doet kan de daklekkage namelijk zorgen voor aanzienlijk veel bijkomende waterschade. Hier zit u niet op te wachten, hier gaan namelijk veel kosten mee gepaard. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze 24 uurs service. Deze service houdt in dat u in het geval van een daklekkage binnen een dag geholpen zal worden. Zo kunt u ook uw dak op een snelle manier laten herstellen bij een lekkage.

Waarom zou u kiezen voor ons dakonderhoud?

U weet nu waarvoor u ons kunt inschakelen. Wat u alleen nog niet weet is wat de voordelen zijn die wij u te bieden hebben op het gebied van dakonderhoud en professionele dakreparatie. Een groot voordeel is dat wij als dakdekker in Haarlem al voor een zeer lange tijd actief zijn. Deze ervaring brengt met zich mee dat onze specialisten alle vaardigheden bezitten om uw dak op de best mogelijke manier te maken. Ook staan wij bekend om onze persoonlijke aandacht bij het geven van de adviezen. Na afloop van de gratis dakinspectie krijgt u precies te horen hoe het ervoor staat met u dak. Geen rare kosten, geen foutieve informatie, maar adviezen waar u tenminste echt iets mee kan. Voor het maken van een afspraak is het altijd mogelijk om even te bellen naar +31 (0)23 – 205 21 48. Een van onze specialisten zal u zo snel mogelijk te woord staan.

Vandaag een afspraak maken met ons als dakdekker in Haarlem?

Mocht u zo snel mogelijk af willen zijn van u daklekkage dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar als het aankomt op professioneel dakonderhoud. Dankzij een goede dakreparatie weet u zeker dat u er weer even tegenaan kunt. Vragen zijn natuurlijk altijd te stellen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij van Dakbeheer Kieskeurig zijn dé dakdekker in Haarlem en omstreken!

Offerte Dakdekker Haarlem

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023