Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Hoogvliet

Dakonderhoud Hoogvliet

Heeft u schade aan uw dak, of een daklekkage? Als dakdekker in Hoogvliet en omstreken weten wij als geen ander hoe vervelend dit kan zijn. Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel stress zorgen. Het is belangrijk om snel te handelen om hogere kosten en schade aan uw woning,winkel en/of inboedel zoveel mogelijk te voorkomen. Met onze 24 uur service bent u er zeker van dat onze dakdekkers snel bij uw in Hoogvliet op locatie aanwezig zijn.

Kosten dakreparatie

Het is vooraf altijd lastig te bepalen wat de eventuele kosten zijn bij dakreparatie , dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden, materiaalkeuze hierin speelt ook een belangrijke rol. Bij Dakbeheer Kieskeurig bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven bij dakreparatie.

Bent u geen inwoner van Hoogvliet, maar bent u wel op zoek naar een dakdekker? Ook dan staan wij voor u klaar!

Dakinspectie nodig?

Een dakinspectie is erg belangrijk om vroegtijdig problemen te ontdekken, en voorkom je zaken als een daklekkage en gevolgschade aan uw woning,winkel en/of kantoor. Bij gevolgschade in uw pand aan bijvoorbeeld een muur en/of plafond bent u in de meeste gevallen verzekerd bij uw verzekeringsmaatschappij. Door jaarlijks uw dak te laten controleren door deskundige dakdekkers voorkomt u een probleem aan uw dakgoot , schoorsteen en/of schade aan uw isolatie of dakconstructie.

Wij van Dakbeheer kieskeurig adviseren dus ook altijd om eens per jaar vrijblijvend een dakinspectie uit te voeren, zo weet u altijd dat uw dak niet van gebreken voorzien is en zorgt u er altijd voor bij eventuele daklekkages dat de gevolgschade zo veel mogelijk beperkt blijft.

Toch zien we vaak dat mensen nog zelf een dakreparatie willen uitvoeren, met alle gevolgen vaak die daarbij komen kijken. Een dakreparatie die niet goed word uitgevoerd met de juiste materialen en deskundigheid zorgt op de langere termijn vaak voor ernstigere problemen aan uw dak. Daarom is het advies van Dakbeheer Kieskeurig om altijd een vakkundige dakdekker in te schakelen bij problemen rondom uw dak zo voorkomt u uiteindelijk hogere onnodige kosten.

nokvorsten en bitumen dak

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Als uw dakbedekking beschadigd is, of één of meerdere dakpannen stuk zijn , kan u isolatie en/of dakconstructie voor ernstige mankementen gaan zorgen, zo kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Een daklekkage niet tijdig aanpakken zorgt bovendien voor schimmels en mogelijk rotting aan uw dakbeschot. Wanneer u vermoedt dat er een mankement aan uw dak is, is het dus erg belangrijk om een dakreparatie uit te voeren.

Wanneer moet ik een dak vervangen?

Het dak vervangen gebeurt meestal wanneer er al langere tijd lekkages afspelen aan uw dak, en/of wanneer dakpannen of dakbedekking poreus zijn geworden. In de meeste gevallen is een daklekkage goed op te lossen, ook als u meerdere lekkages heeft.
Wij kijken altijd welke oplossing voor u de beste is, ook met het oog op de toekomst.

Welke dakbedekkingen zijn er eigenlijk?

✔️ Bitumen (bitumineuze dakbedekking)
✔️ Dakpannen (Geperste beton of gebakken klein)
✔️ EPDM
✔️ PVC
✔️ Riet
✔️ Shingles
✔️ Kunststof
✔️ Leisteen

Dit zijn beschermende lagen die gebruikt worden op hellende en/of platte daken van woningen, winkels of gebouwen. Al deze dakbedekkingen hebben hetzelfde doel uw eigendommen te beschermen.

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend dakdekker uit Hoogvliet die u van dienst kan zijn bij het repareren van uw dak? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:
Stap 1: Bel naar ons kantoor in Rotterdam +31 (0)10 – 307 56 58
Stap 2: Wij maken direct een afspraak met u.
Stap 3: Onze dakspecialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uurs spoedservice bij daklekkage in Hoogvliet

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct te repareren voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakdekkers in Hoogvliet

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Onze schadespecialist zal de schade aan uw dak opsporen en eventueel een noodoplossing toepassen. Op deze manier weten we hoe ernstig het probleem is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. Daarnaast maakt onze schadespecialist altijd foto’s, zodat het probleem ook voor u inzichtelijk is.
Na deze uitvoerige dakinspectie ontvangt u van ons een scherpe offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is natuurlijk erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers verhelpen de schade en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor een gecertificeerde dakdekker Hoogvliet

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ga dan naar onze contactpagina of heeft u spoed? Bel naar ons kantoor in Rotterdam +31 (0)10 – 307 56 58


Andere bezoekers zochten ook op :

✔️ Dakdekker-Rotterdam
✔️ Daklekkage-Rotterdam
✔️ Dakreparatie-Rotterdam

Offerte Dakdekker Hoogvliet

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023