Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Leiden

De beste dakdekker in Leiden gezocht?

Bent u op zoek zijn naar een dakdekker in Leiden dan hebben we goed nieuws voor u. Wij staan namelijk voor u klaar als het aankomt op het uitvoeren van professionele dakreparatie of andere onderhoudswerkzaamheden. Door onze lange ervaring zijn onze specialisten in staat om u op een professionele manier te helpen. Onze schappelijke prijzen in combinatie met de zorgvuldige uitvoering maakt ons bedrijf hét dakdekkersbedrijf in Leiden en omstreken. Wilt u hier graag wat meer over te weten te komen dan is het handig om dit artikel door te nemen. We hebben in dit artikel het nodige op een rijtje gezet. Zo zal ook u een volledig beeld krijgen bij het uitbesteden van u dakreparatie.

Diensten binnen ons bedrijf – dakdekker Leiden

Ieder dak is na verloop van tijd wat minder sterk dan voorheen. Dit heeft voornamelijk te maken met het weer. Uw dak krijgt namelijk een hoop regen en zon te verduren. Als u last heeft van een daklekkage dan zult u hier echt iets aan moeten doen. Wij kunnen alle mogelijke soorten dakreparaties verrichten bij u aan het dak. Of u nu een groen dak of een regulier dak heeft, onze specialisten zijn er altijd voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking aan laten brengen op uw hellend of plat dak. Bij een hellend dak zullen dit nagenoeg altijd dakpannen zijn. Voor een plat dak kunt u denken aan het aanbrengen van Bitumineuze(Bitumen), EPDM en/ of PVC Het is ook mogelijk om te kiezen voor een nieuwe isolatielaag op het dak. Door het juiste dakonderhoud kan u er weer even tegenaan. Wilt u uw hellend dak laten herstellen dan kunt u kiezen voor een nieuw aantal betonnen of keramieken dakpannen.

Naast ons dakonderhoud en de dakreparaties is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een dakinspectie. Deze kosteloze dakinspectie zal onze specialisten de gelegenheid geven om de conditie van uw dak wat beter in ogenschouw te nemen. Dankzij dit onderzoek zullen onze specialisten u informeren over de mogelijkheden die er gekozen kunnen worden. Dit advies is altijd vrijblijvend en gratis, u komt nooit voor bijkomende kosten te staan. We zijn er namelijk om uw dak op de juiste manier te herstellen, niet om u foutieve informatie voor te schotelen.

erkend dakdekker, gecertificeerd Dakdekker

Speciale 24 uur spoedservice voor daklekkages in leiden

Als u te maken krijgt met een daklekkage dan is snel ingrijpen het belangrijkste wat u, maar kunt doen. Wanneer er niet op tijd actie wordt ondernomen is de kans groot dat er veel schade zal ontstaan. Om u op de best mogelijke manier te helpen kan er gekozen worden voor onze speciale 24 uurs service. Maakt u bij ons een melding van een daklekkage dan zullen wij binnen een dag bij u op de stoep staan om u verder te helpen. Door deze snelle service kan eventuele toekomstige schade voorkomen worden. Hieruit volgt dan ook echt dat dakonderhoud een preventieve werking kan hebben. Dankzij deze onderhoudswerkzaamheden loop u nooit meer het risico dat er waterschade zal ontstaan. U kunt meer informatie over deze dienst bij ons als dakdekker in Leiden aanvragen via ons telefoonnummer +31 (0)71 – 203 24 22. Door even te bellen zult u niet meer voor verrassingen komen te staan.

nokvorsten en bitumen dak

De voordelen van Dakdekker Leiden

Maakt u vandaag nog de keuze voor Dakbeheer Kieskeurig als dakdekker in Leiden dan zult u veel voordeel ondervinden. Ten eerste weet u bij ons zeker dat u te maken heeft met een dakdekker die al voor een lange tijd actief is in de dakdekkers wereld. Op dit moment is ons bedrijf al ruim 20 jaar actief als het aankomt op dakreparaties en dakonderhoud. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze specialisten aanzienlijk meer weten dan de gemiddelde vakman. Dit komt uiteraard ten goede van de werkzaamheden. Deze kennis komt ook kijken bij het geven van de adviezen na de dakinspectie. Deze adviezen geven u een objectief beeld over de stand van uw dak. Mochten wij vinden dat er dakonderhoud nodig is dan zullen wij dit altijd aan u voorleggen. Deze inspectie zal u in staat stellen om preventief in te grijpen om toekomstige schade te voorkomen.

Bitumen dakbedekking door Dakbeheer Kieskeurig

Dé keuze voor al uw dak onderhoudswerkzaamheden in Leiden

Wilt u er zelf voor zorgen dat u snel geholpen wordt op het gebied van dakreparaties of dakonderhoud dan raden wij u aan om even een afspraak te maken via onze site. We zullen tijdens het kennismakingsgesprek bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u graag wat meer te weten wilt komen of als u vragen heeft, is het altijd mogelijk om even te bellen. We zullen u altijd weer zo snel mogelijk te hulp staan. Door te kiezen voor Dakbeheer Kieskeurig zal u uw daklekkage snel kunnen verhelpen.

Offerte Dakdekker Leiden

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023