Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Leidschendam-Voorburg

Dakdekker in Leidschendam-Voorburg

Dakbeheer Kieskeurig is al meer dan 25 jaar actief in het repareren, onderhouden en vernieuwen van al uw dakwerken. Onze jarenlange ervaring zorgt voor veel kennis, waardoor wij u in Leidschendam-Voorburg een snelle, betrouwbare en gunstige service aan kunnen bieden. De dak specialisten die bij ons in dienst zijn, krijgen altijd de meest actuele trainingen en bijscholingen als het gaat om technieken en materialen. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste service en vakkundigheid.

Onze werkzaamheden

Dakbeheer Kieskeurig kan een lekkage in Leidschendam-Voorburg niet alleen verhelpen, maar ook voorkomen, door onderhoud aan het dak uit te voeren, of op tijd een geheel nieuw dak aan te leggen.

Onze vakspecialisten hebben een professionele werkwijze, en ervaring met elke mogelijke soort opdracht als het gaat om dakwerken. Door een nieuwe dakbedekking van bijvoorbeeld Bitumen, EPDM of PVC aan te leggen, kan uw dak weer jaren mee. Daarnaast kan uw hellende dak ook worden voorzien van nieuwe dakpannen van beton of keramiek. Onze dakdekker in Leidschendam-Voorburg kan uw dak ook verduurzamen, door het te voorzien van een nieuwe isolatielaag.

Gratis dakinspectie in Leidschendam-Voorburg

Een daklekkage komt vaak voor in Nederland, waar het veel regent en hard waait. Door deze weersomstandigheden hebben daken vaak veel te verduren. Als er geen periodiek onderhoud aan het dak wordt gepleegd, kunnen hier scheurtjes in ontstaan, waardoor u te maken krijgt met een lekkage. Lekkages zorgen vaak voor veel schade, en moeten daarom zo snel mogelijk verhopen worden.

Twijfelt u over een lekkage of over de huidige staat van uw dak? Onze gecertificeerde professionals komen vrijblijvend bij u langs om een scan te maken van uw dak. Door middel van deze scan kan er duidelijk in kaart gebracht worden wat de gebreken van het dak zijn, en wat er voor nodig is om deze op te lossen. De dakinspectie voeren wij gratis voor u uit, u kunt vervolgens zelf de keuze maken om de aangegeven tips ook uit te laten voeren.

Plat dak

24 uurs spoed service

Dakbeheer Kieskeurig biedt een unieke service, waarin wij altijd voor u klaar staan. Bij een spoedmelding kunnen wij binnen een dag aanwezig zijn, om de reparatie aan uw dak uit te voeren. U kunt ons voor spoed in Leidschendam-Voorburg bereiken op het nummer (0)70 22 11 793 Door het niet tijdig verhelpen van een lekkage, zullen de kosten voor waterschade hoog oplopen. Is uw schade ontstaan door een storm? Door ons brede netwerk staan wij ook in contact met grote verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij u hier goed in kunnen adviseren.

Dakbeheer Kieskeurig

Bij Dakbeheer Kieskeurig staat de klant altijd centraal. Wij voeren onze werkzaamheden uit naar uw wens. Door onze vestigingen in verschillende locaties kunnen wij altijd snel bij u aanwezig zijn, en met onze spoedservice bent u gegarandeerd snel geholpen. Onze vakspecialisten zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak, en door onze expertise is uw dak binnen de kortste tijd weer zo goed als nieuw. Bent u ook benieuwd naar deze persoonlijke aanpak en onze andere voordelen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Offerte Dakdekker Leidschendam-Voorburg

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023