Dakdekker Rotterdam

Dakdekkersbedrijf Rotterdam

Dakdekker in Rotterdam nodig? heeft u een probleem met uw dak? of is het dak toe aan dakonderhoud dan bent bij Dakbeheer Kieskeurig op juiste adres, wij zijn er voor al uw dakwerken!
Of vermoedt u dat u last heeft van een daklekkage? en wilt u dit graag laten controleren door professionals? dan zijn wij de juiste partij voor u.
Allereerst is het belangrijk om de knelpunten te lokaliseren door een uitgebreide dakscan, eventuele problemen aan uw dak komen hieruit naar voren, dit zorgt voor een exact beeld wat er zich afspeelt op uw dak. Komen er hierbij problemen naar voren? en is de oorzaak toe te wijzen aan een bepaald onderdeel van uw dak, dan zullen wij met een plan van aanpak komen voor een dakreparatie.
Dakbeheer Kieskeurig is dé dakdekker uit Rotterdam met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in dakwerkzaamheden.

Dakonderhoud

Heeft uw dak onderhoud nodig aan het dak? Is het voegwerk van uw schoorsteen toe aan vervanging, of is er een dakpan die vervangen dient te worden? dan staan onze dakdekkers ook hiervoor klaar om u hiermee verder te helpen. Het onderhouden van een dak is erg belangrijk, door vroegtijdig problemen op te merken voorkomt u hoge reparatie kosten. Een periodieke dakinspectie is dan ook ons advies om waterschade aan uw dakbeschot en/of isolatie te voorkomen.
Bij een periodieke inspectie aan het dak, zullen wij tevens ook de staat van uw dakbedekking bekijken op “haarscheurtjes” en/of beschadigingen.

Daklekkage Rotterdam

Ontdekt u hemelwater binnen op uw slaapkamer,plafond en/of muur dan heeft u mogelijk last van een daklekkage ? Het is erg belangrijk om snel te reageren bij een lekkage aan uw dak, dit om gevolgschade aan uw dakbeschot en/of isolatie zoveel mogelijk te beperken.
Heeft u spoed? Belt u ons dan op 010 30 75 658 vaak geldt dat wij mogelijk dezelfde dag al aanwezig kunnen zijn om uw dak te repareren.

Kosten dakdekker

Maar wat kost het nou als u een daklekkage of een ander probleem aan uw dak laat verhelpen? Dat is vooraf moeilijk aan te geven, dit heeft vooral te maken met hetgeen wat er gerepareerd dient te worden en de materiaalkeuze hierbij.
Er zijn vele soorten materialen die gebruikt worden voor dakbedekking o.a. EPDM , Lood , Bitumen, Shingles, Leien en/of PVC dakbedekkingen.
De meest populaire dakbedekking voor hellende daken is nog steeds de dakpan, veelal in de betonnen dakpannen variant of keramische dakpannen.
Zoals eerder aangegeven is het dus erg lastig om vooraf precies een prijs door te geven, vaak is het wel mogelijk om in samenspraak met de klant een indicatie per m2 door te geven en/of wat een kleine reparatie zou kosten om het probleem aan uw dak te verhelpen.
U hoeft bij een daklekkage niet altijd gelijk van het ergste uit te gaan, het kan namelijk ook gewoon een simpele reparatie zijn en/of een gescheurde dakpan die vervangen dient te worden.
Bij twijfel adviseren we de klant altijd om een gratis dakinspectie aan te vragen, zo krijgt u namelijk goed in kaart wat er speelt op uw dak en of het dak gebreken vertoont.

Dakdekker spoedservice

Tegenwoordig krijgen we steeds vaker te maken met storm en/of hevige regenslag waardoor daklekkage ontstaat, wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als u hiermee te maken krijgt.
Stormschade en/of daklekkage gaat altijd gepaard met stress, wij weten in dit soort situaties dat snel handelen erg belangrijk voor u is, en voor uw dak.
Wij bieden een spoedservice aan waardoor wij vaak binnen 24 uur bij u op locatie aanwezig kunnen zijn, en wij het dak probleem met een plan van aanpak voor uw kunnen oplossen. Tevens bent u bij stormschade en/of gevolgschade vaak verzekerd bij uw verzekeringsmaatschappij, met een groot aantal maatschappijen werken wij samen waardoor wij u ook in het natraject goed kunnen adviseren.

Offerte Dakdekker Rotterdam
    Dakdekker Rotterdam
    Dé Dakdekker voor u in Rotterdam, en omstreken.

    Call Now ButtonDirect Contact