Dakdekker Rotterdam

Dakdekkersbedrijf Rotterdam

Dakbeheer Kieskeurig is al meer dan 25 jaar actief voor al uw dakwerken. Heeft u last van een lekkage of is uw dak toe aan onderhoud? Dakbeheer Kieskeurig is dé dakdekker in Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer vakkundig en kunnen wij zorgen voor een snelle service.

Onze vakmannen zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, door het volgen van cursussen blijven wij vakbekwaam. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Rotterdam, staan onze professionals graag voor u klaar. Onze dakdekker in Rotterdam voert altijd een gratis dakinspectie uit, voordat we bij u aan de slag gaan. Zo weet u zeker wat er gaat gebeuren, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij een 24 uur spoedservice, waardoor u bij spoed ook altijd geholpen kunt worden.

Onze werkzaamheden

Onze dakdekkers kunnen al uw dakwerk wensen uitvoeren. Of het nu gaat om een inspectie, reparatie, of een geheel nieuw dak, u bent bij ons aan het juiste adres. Dakbeheer Kieskeurig heeft contacten met de beste leveranciers, waardoor wij kunnen zorgen voor kwalitatieve, duurzame producten. Onze gespecialiseerde dakdekker in Rotterdam voorziet u van de juiste adviezen en zoekt altijd naar een betaalbare oplossing.

Inmiddels bestaat ons bedrijf uit 10 vestigingen, waardoor wij u snel en op veel verschillende locaties van dienst kunnen zijn. Bij Dakbeheer Kieskeurig bent u er zeker van dat u gecertificeerd dak onderhoud uit laat voeren. Ons vakkundige team gaat zorgvuldig voor u aan het werk, en bieden minimaal 5 jaar garantie.

Dak onderhoud Rotterdam

Onderhoud plegen aan een dak is ontzettend belangrijk, zo worden er veel problemen voorkomen. Is uw dak toe aan onderhoud? Zorg ervoor dat dit periodiek uitgevoerd wordt door een professional, zodat er geen lekkages kunnen ontstaan met alle gevolgen van dien. Wij adviseren dit onderhoud, zodat er geen waterschade aan uw dakbeschot of isolatie ontstaan. Bij het onderhoud van uw dak worden ook bijvoorbeeld de voegen van uw schoorsteen of uw dakpannen vervangen. Dakbeheer Kieskeurig verzorgd ook al jarenlang het onderhoud voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren, voor wie het voorkomen van schade veel voordelen oplevert.

Dak vervangen of nieuw dak in Rotterdam

Voordat we bij u aan de slag gaan, wordt er door onze dakdekker in Rotterdam altijd een dak inspectie uitgevoerd. Hieruit volgt een betrouwbaar advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Het inspectierapport beschrijft de huidige situatie en wat het advies is om deze te verbeteren. Als hieruit blijkt dat het dakbeschot beter vervangen kan worden, zal onze dakdekker in Rotterdam dit voor u uitvoeren. Voor elke situatie kunnen wij een passende oplossing bieden, omdat al onze medewerkers flexibel en vakkundig zijn.

Er kunnen veel verschillende soorten materialen voor dakbedekking gebruikt worden. Zo werken onze vakmensen met bitumen, shingles, leien en/of pvc-dakbedekkingen. Voor hellende daken wordt er vaak gekozen voor dakpannen, bijvoorbeeld keramische dakpannen, of van beton.

Voor zowel grote als kleine opdrachten biedt Dakbeheer Kieskeurig vakbekwaamheid en een betrouwbare service.

Dak lekkage of dak reparatie

Heeft u water op uw binnenmuren ontdekt en vermoed u dat u last heeft van een lekkage? Een lekkage moet zo snel mogelijk verholpen worden, zodat de schade niet erger op kan lopen. Door onze spoedservice kunnen wij bijna altijd dezelfde dag nog voor u klaar staan om uw dak te repareren. U kunt ons voor spoed bereiken op 010 30 75 658.

Bij vermoedens van een daklekkage kunnen onze professionals dit voor u controleren. De vakmensen voeren een uitgebreide dak scan voor u uit, waardoor de problemen in de dakbedekking in kaart gebracht worden. Zo hebben wij een compleet beeld van wat er aan de hand is, en wat er moet gebeuren om dit te verhelpen. Wij maken op basis van onze dak inspectie een plan van aanpak, waardoor uw dak zo goed mogelijk gerepareerd wordt. De ervaren vakmensen van Dakbeheer Kieskeurig hebben uitgebreide kennis van al uw dak werkzaamheden.

Kosten dakdekker Rotterdam

De kosten voor dak werkzaamheden zijn van tevoren moeilijk vast te stellen, omdat elke klus een andere omvang heeft. Er zijn op een dak verschillende onderdelen die gerepareerd of vervangen kunnen worden, en ook de materiaalkeuze is voor het kostenplaatje erg belangrijk. Voordat de dakdekker in Rotterdam uw dak gezien heeft is een prijs opgeven vaak nog niet mogelijk. Wel kan er een indicatie per m2 gegeven worden, en als het gaat om een kleine dakreparatie kan dit vooraf ook besproken worden. Als het gaat om een lekkage aan het dak kan het soms erger lijken dan het is, vaak kan het probleem al door middel van een simpele oplossing verholpen worden.

Spoed?

Door stormen of hevige regenbuien ontstaat er steeds vaker lekkage aan dakwerken. Een lekkage zorgt altijd voor veel ongemak, daardoor adviseren wij deze altijd zo snel mogelijk op te lossen. Onze spoedservice staat 24 uur per dag voor u klaar, zodat wij snel bij u op locatie kunnen zijn om te kijken hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Als het gaat om schade van bijvoorbeeld een storm, bent u vaak verzekerd bij uw verzekeringsmaatschappij. Dakbeheer Kieskeurig werkt samen met een groot aantal van deze verzekeringsmaatschappijen, zodat wij u hiervoor ook goed kunnen adviseren.

Offerte Dakdekker Rotterdam
    Dakdekker Rotterdam
    Dé Dakdekker voor u in Rotterdam, en omstreken.

    Call Now ButtonDirect Contact