Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Rotterdam

Dakdekkersbedrijf Rotterdam

Dakbeheer Kieskeurig is al meer dan 25 jaar actief voor al uw dakwerken. Heeft u last van een lekkage of is uw dak toe aan onderhoud? Dakbeheer Kieskeurig is dé dakdekker in Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer vakkundig en kunnen wij zorgen voor een snelle service.

Onze vakmannen zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, door het volgen van cursussen blijven wij vakbekwaam. Als u op zoek bent naar een dakdekker in Rotterdam, staan onze professionals graag voor u klaar. Onze dakdekker in Rotterdam voert altijd een gratis dakinspectie uit, voordat we bij u aan de slag gaan. Zo weet u zeker wat er gaat gebeuren, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij een 24 uur spoedservice, waardoor u bij spoed ook altijd geholpen kunt worden.

Onze werkzaamheden

Onze dakdekkers kunnen al uw dakwerk wensen uitvoeren. Of het nu gaat om een inspectie, reparatie, of een geheel nieuw dak, u bent bij ons aan het juiste adres. Dakbeheer Kieskeurig heeft contacten met de beste leveranciers, waardoor wij kunnen zorgen voor kwalitatieve, duurzame producten. Onze gespecialiseerde dakdekker in Rotterdam voorziet u van de juiste adviezen en zoekt altijd naar een betaalbare oplossing.

Inmiddels bestaat ons bedrijf uit 10 vestigingen, waardoor wij u snel en op veel verschillende locaties van dienst kunnen zijn. Bij Dakbeheer Kieskeurig bent u er zeker van dat u gecertificeerd dak onderhoud uit laat voeren. Ons vakkundige team gaat zorgvuldig voor u aan het werk, en bieden minimaal 5 jaar garantie.

Dak onderhoud Rotterdam

Onderhoud plegen aan een dak is ontzettend belangrijk, zo worden er veel problemen voorkomen. Is uw dak toe aan onderhoud? Zorg ervoor dat dit periodiek uitgevoerd wordt door een professional, zodat er geen lekkages kunnen ontstaan met alle gevolgen van dien. Wij adviseren dit onderhoud, zodat er geen waterschade aan uw dakbeschot of isolatie ontstaan. Bij het onderhoud van uw dak worden ook bijvoorbeeld de voegen van uw schoorsteen of uw dakpannen vervangen. Dakbeheer Kieskeurig verzorgd ook al jarenlang het onderhoud voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren, voor wie het voorkomen van schade veel voordelen oplevert.

nokvorsten en bitumen dak

Dak vervangen of nieuw dak in Rotterdam

Voordat we bij u aan de slag gaan, wordt er door onze dakdekker in Rotterdam altijd een dak inspectie uitgevoerd. Hieruit volgt een betrouwbaar advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Het inspectierapport beschrijft de huidige situatie en wat het advies is om deze te verbeteren. Als hieruit blijkt dat het dakbeschot beter vervangen kan worden, zal onze dakdekker in Rotterdam dit voor u uitvoeren. Voor elke situatie kunnen wij een passende oplossing bieden, omdat al onze medewerkers flexibel en vakkundig zijn.

Er kunnen veel verschillende soorten materialen voor dakbedekking gebruikt worden. Zo werken onze vakmensen met bitumen, shingles, leien en/of pvc-dakbedekkingen. Voor hellende daken wordt er vaak gekozen voor dakpannen, bijvoorbeeld keramische dakpannen, of van beton.

Voor zowel grote als kleine opdrachten biedt Dakbeheer Kieskeurig vakbekwaamheid en een betrouwbare service.

Dak lekkage of dak reparatie

Heeft u water op uw binnenmuren ontdekt en vermoed u dat u last heeft van een lekkage? Een lekkage moet zo snel mogelijk verholpen worden, zodat de schade niet erger op kan lopen. Door onze spoedservice kunnen wij bijna altijd dezelfde dag nog voor u klaar staan om uw dak te repareren. U kunt ons voor spoed bereiken op 010 30 75 658.

Bij vermoedens van een daklekkage kunnen onze professionals dit voor u controleren. De vakmensen voeren een uitgebreide dak scan voor u uit, waardoor de problemen in de dakbedekking in kaart gebracht worden. Zo hebben wij een compleet beeld van wat er aan de hand is, en wat er moet gebeuren om dit te verhelpen. Wij maken op basis van onze dak inspectie een plan van aanpak, waardoor uw dak zo goed mogelijk gerepareerd wordt. De ervaren vakmensen van Dakbeheer Kieskeurig hebben uitgebreide kennis van al uw dak werkzaamheden.

Kosten dakdekker Rotterdam

De kosten voor dak werkzaamheden zijn van tevoren moeilijk vast te stellen, omdat elke klus een andere omvang heeft. Er zijn op een dak verschillende onderdelen die gerepareerd of vervangen kunnen worden, en ook de materiaalkeuze is voor het kostenplaatje erg belangrijk. Voordat de dakdekker in Rotterdam uw dak gezien heeft is een prijs opgeven vaak nog niet mogelijk. Wel kan er een indicatie per m2 gegeven worden, en als het gaat om een kleine dakreparatie kan dit vooraf ook besproken worden. Als het gaat om een lekkage aan het dak kan het soms erger lijken dan het is, vaak kan het probleem al door middel van een simpele oplossing verholpen worden.
Bedrijfsauto Dakbeheer Kieskeurig

 

Spoed?

Door stormen of hevige regenbuien ontstaat er steeds vaker lekkage aan dakwerken. Een lekkage zorgt altijd voor veel ongemak, daardoor adviseren wij deze altijd zo snel mogelijk op te lossen. Onze spoedservice staat 24 uur per dag voor u klaar, zodat wij snel bij u op locatie kunnen zijn om te kijken hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Als het gaat om schade van bijvoorbeeld een storm, bent u vaak verzekerd bij uw verzekeringsmaatschappij. Dakbeheer Kieskeurig werkt samen met een groot aantal van deze verzekeringsmaatschappijen, zodat wij u hiervoor ook goed kunnen adviseren.

Gratis dakinspectie Rotterdam

Een gratis dakinspectie in Rotterdam kan een waardevolle service zijn voor huiseigenaren die hun dak willen laten controleren op eventuele problemen of beschadigingen. Wij kunnen het dak grondig inspecteren en eventuele problemen opsporen voordat ze uitgroeien tot grotere, duurdere reparaties.

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig kan zijn om een gratis dakinspectie in Rotterdam te laten uitvoeren. Allereerst kan een inspectie helpen om te bepalen of er reparaties nodig zijn. Als er bijvoorbeeld lekkages of beschadigingen aan het dak zijn, kan dit leiden tot verdere schade aan het huis als het niet op tijd wordt opgelost. Door een gratis dakinspectie te laten uitvoeren, kun je op tijd actie ondernemen om eventuele problemen op te lossen voordat ze uitgroeien tot grotere problemen.

Daarnaast kan een gratis dakinspectie ook helpen om te bepalen hoe lang het dak nog mee kan gaan. Als het dak bijvoorbeeld aan het einde van zijn levensduur is, kan een inspectie helpen om dit op te sporen en de juiste stappen te nemen om het dak te vervangen voordat het begint te lekken of andere problemen veroorzaakt.

In het algemeen kan een gratis dakinspectie in Rotterdam een waardevolle investering zijn om te helpen beschermen en onderhouden van het huis. Door regelmatig een inspectie te laten uitvoeren, kun je er zeker van zijn dat het dak in goede staat is en eventuele problemen op tijd op te sporen en op te lossen.

Vakkundig dakonderhoud door een dakdekker

Vakkundig dakonderhoud is belangrijk door één van onze dakdekkers in Rotterdam om de levensduur van het dak te verlengen en om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Onze dakdekker kan verschillende taken uitvoeren tijdens het dakonderhoud, afhankelijk van de specifieke behoeften van het dak.

Een van de belangrijkste taken van onze dakdekker tijdens dakonderhoud is het inspecteren van het dak. Dit omvat het controleren van het dak op eventuele beschadigingen of lekkages. Als er problemen worden gevonden, kunnen we deze repareren voordat ze uitgroeien tot grotere problemen.

Daarnaast kunnen we ook het dak reinigen tijdens dakonderhoud. Dit kan helpen om het dak vrij te houden van obstakels zoals bladeren, takken en ander vuil dat op het dak kan blijven liggen. Door het dak regelmatig te reinigen, kunnen we ervoor zorgen dat het dak vrij is van obstakels die lekkages of andere problemen kunnen veroorzaken.

Tijdens het dakonderhoud kan onze dakdekker ook het dak beschermen tegen weersinvloeden. Dit kan bijvoorbeeld door het toepassen van een dakcoating of door het vervangen van oude of beschadigde dakbedekking. Door het dak te beschermen tegen weersinvloeden, kunnen we ervoor zorgen dat het dak langer meegaat en dat het minder kwetsbaar is voor schade.

In het algemeen is vakkundig dakonderhoud in Rotterdam essentieel voor onze dakdekker om de levensduur van het dak te verlengen en om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen we ervoor zorgen dat het dak in goede staat blijft en dat eventuele problemen op tijd worden opgelost.

Betrouwbare dakdekker Rotterdam

Een betrouwbare dakdekker in Rotterdam is belangrijk voor huiseigenaren die het dak van hun huis willen laten repareren of onderhouden. Een professionele dakdekker kan het dak grondig inspecteren en eventuele problemen op sporen voordat ze uitgroeien tot grotere, duurdere reparaties.

Er zijn verschillende manieren waarop je een betrouwbare dakdekker in Rotterdam kunt vinden. Allereerst kan je naar referenties vragen van vrienden, familie of buren die eerder dakwerk hebben laten uitvoeren. Ze kunnen je vertellen wat hun ervaringen waren en of ze het bedrijf aanraden. Daarnaast kan je online zoeken naar dakdekkers in Rotterdam en reviews lezen van andere klanten. Zoek naar bedrijven met een goede reputatie en lees de reviews om te zien wat andere mensen over hun diensten hebben gezegd.

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Rotterdam die kan helpen om het dak in topconditie te houden? Dan ben je bij Dakbeheer Kieskeurig in Rotterdam aan het juiste adres. Wij staan garant voor onze kennis en vakmanschap en gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur tijdens onze werkzaamheden. Mocht het toch voorkomen dat er problemen ontstaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Wij komen graag gratis langs om het probleem op te lossen.

Bitumen dakbedekking

 

Welke dakbedekking soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten dakbedekking die worden gebruikt voor het bedekken van een dak. De meest voorkomende soorten dakbedekking zijn:

  1. Bitumen dakbedekking: Dit is een populaire keuze voor het bedekken van platte daken. Bitumen dakbedekking bestaat uit koolstofvezels die worden gemengd met bitumen en worden aangebracht op het dak in laagjes.
  2. Asbestcement dakbedekking: Dit is een duurzame en goedkope dakbedekking die wordt gemaakt van cement en asbestvezels. Asbestcement dakbedekking is echter niet meer toegestaan voor nieuwe daken vanwege de gezondheidsrisico’s die asbest met zich meebrengt.
  3. Katoenen dakbedekking: Dit is een natuurlijke dakbedekking die wordt gemaakt van katoen en wordt aangebracht op een dak in de vorm van shingles. Katoenen dakbedekking is duurzaam en milieuvriendelijk, maar kan ook duurder zijn dan andere soorten dakbedekking.
  4. Metaal dakbedekking: Dit is een duurzame en lange levensduur hebbende dakbedekking die wordt gemaakt van metaal, zoals aluminium of staal. Metaal dakbedekking is bestand tegen weersinvloeden en vereist weinig onderhoud.
  5. Kunststof dakbedekking: (o.a. PVC – Poly Vinyl Chloride) Dit is een licht en duurzaam materiaal dat wordt gemaakt van kunststof en wordt gebruikt voor het bedekken van platte daken. Kunststof dakbedekking is gemakkelijk te installeren en vereist weinig onderhoud.
  6. EPDM dakbedekking: Dit is een rubberen dakbedekking die in gehele afmeting – lengte op het underlayment gelijmd wordt zonder dat je hierbij te maken hebt met naden.

Er zijn ook andere soorten dakbedekking die worden gebruikt, zoals leisteen, houten shingles en rubber dakbedekking. Welke dakbedekking het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en helling van het dak, de klimatologische omstandigheden van de regio en het budget van de huiseigenaar.

Lood vervangen schoorsteen Rotterdam
Dé Dakdekker voor u in Rotterdam, en omstreken.

Contact met Dakbeheer Kieskeurig in Rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Rotterdam die kan helpen om jouw dak in topconditie te houden? Wij bieden je de beste dakdekkers in Rotterdam, die garant staan voor hun kennis en vakmanschap. Onze dakdekkers gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur tijdens hun werkzaamheden en zijn ervan overtuigd dat je 100% tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze professionele dakdekkers. Wij komen graag langs voor een dakinspectie en u te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Adres gegevens Vestiging Rotterdam

Corkstraat 46
Rotterdam 3047AC
010-3075658

Wist u ook?

Wist u ook dat wij uw Garagedak vervangen? of Lood vernieuwen bij schoorstenen of gevels?
Wij vooral in geheel Zuid Holland actief zijn o.a. in Dordrecht, Hoogvliet, Capelle aan den ijssel

Andere bezoekers zochten ook op :
✔️ Daklekkage Rotterdam
✔️ Dakpan vervangen Rotterdam
✔️ Dakreparatie Rotterdam

Offerte Dakdekker Rotterdam

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023