Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Schiedam

Dakdekker Schiedam

Dakbeheer Kieskeurig

Dakbeheer Kieskeurig is voor al uw dakwerkzaamheden in Schiedam actief. Voor zowel kleine als grote opdrachten bent u al meer dan 25 jaar bij ons aan het juiste adres voor vakkundig advies en een snelle, betrouwbare service.
De vakspecialisten die bij Dakbeheer Kieskeurig werkzaam zijn, zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Twijfelt u of uw dak toe is aan onderhoud of een reparatie? Onze dakdekker in Schiedam komt gratis bij u langs voor een inspectie. Het inspectierapport beschrijft de huidige situatie en adviseert verbeterpunten. Naast een gunstige prijs en hoge kwaliteit bieden wij ook een 24 uursservice, zodat u bij spoed binnen een dag geholpen kunt worden. Daarnaast bieden wij een garantie van minimaal 5 jaar.

Werkzaamheden in Schiedam

Welke opdracht u ook heeft als het gaat om uw dak, u kunt er zeker van zijn dat de vakmensen van Dakbeheer Kieskeurig u kunnen helpen. Naast de gratis inspectie die wij aanbieden, kunnen wij uw dak ook repareren, onderhouden en vervangen. Door ons brede netwerk leveren wij altijd kwalitatieve en duurzame dakbedekking, zodat deze weer jaren vooruit kan. Onze gecertificeerde dakdekker in Schiedam bekijkt elke situatie en biedt unieke oplossingen. Vanuit onze 10 locaties kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn.

Onderhoud aan het dak

Door periodiek onderhoud aan het dak uit te laten voeren, worden vaak veel problemen voorkomen. Een dak kan kwetsbaar worden door veel stormen of hevige regenbuien. De dakdekker in Schiedam komt uw dakbedekking periodiek onderhouden, zodat er geen waterschade aan het dakbeschot of de isolatie kan ontstaan. Tijdens een onderhoud kunnen uw dakpannen of de voegen van uw schoorsteen ook vervangen worden. De ervaren vakmensen van Dakbeheer Kieskeurig hebben uitgebreide kennis van al uw dak werkzaamheden.

Het vervangen van het dak

Nadat onze dakdekker in Schiedam een vrijblijvende inspectie heeft uitgevoerd, kan het advies zijn dat het dak vervangen moet worden. De dakdekker kan het dakbeschot vervangen, of een geheel nieuw dak aanleggen. Door jarenlange ervaring weten onze vakmensen precies hoe ze dit zo snel en zorgvuldig mogelijk uit kunnen voeren. Er zijn verschillende materialen die voor dakbedekking gebruikt kunnen worden, zoals bitumen, shingles, leien en/of pvc-dakbedekkingen. Voor daken die hellend zijn, kiezen onze specialisten vaak voor keramische of betonnen dakpannen.

Lood dakkapel en schoorsteen

Dak lekkage oplossen

Heeft u last van een lekkage? Dakbeheer Kieskeurig adviseert altijd om een lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Als een lekkage niet verholpen wordt, zal de situatie verslechteren, waardoor er mogelijk ook schade aan het dak ontstaat. Onze spoedservice staat altijd voor u klaar om u te helpen, u kunt in Schiedam bij spoed bellen naar 010 30 75 658.
Is er schade aan het dak ontstaan door een storm? Dakbeheer Kieskeurig werkt samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen, waardoor onze specialisten u hierbij goed kunnen adviseren en begeleiden.
Als u vermoed dat er een lekkage is ontstaan, kunnen onze professionals dit voor u controleren, en op basis van deze inspectie aangeven wat er nodig is om het dak te repareren.

Offerte Dakdekker Schiedam

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023