Dakdekker Spijkenisse

Deskundige dakdekker Spijkenisse

Woont u in Spijkenisse of omgeving en zoekt u een dakdekker in Spijkenisse?
Dan staan onze deskundige dakdekkers voor u klaar. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring, uw dak is dus bij ons in goede handen.
Wij zijn werkzaam in geheel Zuid-Holland.
Er kunnen vele redenen zijn waarom u een dakreparatie moet laten uitvoeren, hierbij kunt u denken aan :

Daklekkage
Dakreparaties
Vogelwerende dakvoetprofielen
Nokvorsten
Dakgoten
Loodwerk
Schoorsteenrenovatie

Wacht nooit te lang wanneer u problemen vermoed want wanneer u er tijdig bij bent voorkomt u verdere problemen. Ook hebben wij een 24-uurs spoedservice dus heeft u last van een daklekkage in Spijkenisse en omstreken? Dan zorgen onze gecertificeerde dakdekkers ervoor dat zij er binnen 24 uur zijn om het probleem direct te verhelpen.
Bij Dakbeheer Kieskeurig komt u nooit, wat de klus ook is, voor verrassingen te staan.
Wij gaan zeer transparant ter werk en betrekken u bij iedere stap, door middel van foto’s laten wij u zien wat het probleem is en maken wij graag met de klant een plan van aanpak.
Wij kijken hierbij welke dakreparatie het beste past bij uw probleem en werken alleen met de beste materialen.
Dus heeft u problemen met uw dak in Spijkenisse, of heeft u vragen of wilt u dat wij een gratis en vrijblijvende offerte voor u maken? Dan helpen wij u daar graag mee verder. Neem contact op met Dakbeheer Kieskeurig, want uw dak is onze zorg!

Heeft u last van stormschade of gevolgschade van daklekkage schade binnen huis? Dan kunnen wij u in dit traject ook begeleiden richting uw verzekeringsmaatschappij, en helpen wij u met een plan van aanpak zodat uw schade bij de verzekeringsmaatschappij snel afgehandeld kan worden.

Dakdekker Spijkenisse

Geschiedenis van Spijkenisse

Spijkenisse is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Nissewaard op het eiland Putten in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De voormalige gemeente Spijkenisse telde 72.545 inwoners (1 mei 2014) volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en besloeg ruim 30 km², waarvan 4,07 km² water.[2] Het was qua inwoneraantal de 42e gemeente van Nederland en de derde stad binnen de Stadsregio Rotterdam.[3] Spijkenisse grensde in het zuiden en westen aan Bernisse en Korendijk en in het noorden en oosten aan Albrandswaard en Rotterdam. De kernen Hekelingen (tot 1966 een aparte gemeente) en Beerenplaat maakten deel uit van de gemeente Spijkenisse. De gemeente Spijkenisse participeerde in de samenwerkingsverbanden Stadsregio Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Op 1 januari 2015 fuseerden de gemeenten Spijkenisse en Bernisse tot de nieuwe gemeente Nissewaard, waarvan Spijkenisse de hoofdplaats is. De plaats Spijkenisse telt 71.855 inwoners (1 januari 2019).

Bron : Wikipedia

Vraag vrijblijvend een offerte aan


    Call Now ButtonDirect Contact