Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Utrecht

De beste dakdekker in Utrecht

U heeft last van een daklekkage? Dan bent u zeker niet de enige. Ieder jaar zijn er veel mensen die te maken krijgen met een lekkage aan het dak. Voor deze mensen staan wij klaar als dakdekker in Utrecht. Door onze dakdekker diensten zal ook u in staat zijn om uw lekkage op een snelle en professionele manier te laten herstellen. Van een professionele dakinspectie tot aan het aanbrengen van een nieuwe dekking voor uw platte dak, wij van Dakbeheer Kieskeurig nemen alle werkzaamheden voor u uit handen. Mocht u wat meer te weten willen komen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben dan is het handig om dit artikel even door te nemen. We hebben namelijk alle diensten op een rijtje gezet wat u moet weten over ons als dakdekker in Utrecht.

Groot scala aan dak werkzaamheden in Utrecht

Bijna iedere woning krijgt op een gegeven moment te maken met een daklekkage. Een dak zal iedere dag worden blootgesteld aan de zon, regen en wind. Deze weersomstandigheden brengen met zich mee dat de dakpannen of de dakbedekking afbreekt en afslijt. Wij staan voor u klaar om een nieuwe dekking aan te brengen. Deze vorm van dakreparatie zorgt ervoor dat u weer even vooruit kan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe dakbedekking met Bitumineuze ( Bitumen ), EPDM en/ of PVC. Kiezen voor een dakreparatie zorgt ervoor dat de lekkage binnen no time verdwenen zal zijn. Ook is het mogelijk om ons als dakdekker in Utrecht in te schakelen voor het aan laten brengen van een enkele nieuwe dakpannen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor betonnen dakpannen.

Naast de standaard werkzaamheden op het gebied van dakreparatie en dakonderhoud zijn er meer diensten die wij voor u kunnen verrichten. Het is namelijk mogelijk om ons in te schakelen als dakdekker in Utrecht voor het uitvoeren van een dakinspectie. Middels een dakinspectie kunnen wij in kaart brengen hoe het ervoor staat met uw dak. Denk bijvoorbeeld aan de vraag of de dikte van de dakbedekking nog goed is of dat er mogelijk dakpannen zijn afgebroken. Deze factoren zullen allemaal worden nagelopen bij u op het dak. Voor het uitvoeren van een dakinspectie in Utrecht is het mogelijk om contact op te nemen via +31 (0)30 – 227 32 38.

nokvorsten en bitumen dak

Spoedservice bij daklekkage

Krijgt u nu toch te maken met een lekkage dan zult u hier snel iets aan moeten doen. Zoals u waarschijnlijk wel weet kan een daklekkage namelijk voor veel overlast en schade zorgen. Als er niet op tijd een dakreparatie plaatsvindt, zal de schade kunnen doortrekken naar de rest van de woning. Dit kan bijvoorbeeld zorgen voor waterschade in huis. Voor lekkages aan het dak is het mogelijk om gebruik te maken van onze 24 uur service. Maakt u bij ons een melding van een daklekkage dan zullen onze specialisten binnen een dag op de stoep staan. Dit is de beste manier om schade te voorkomen en om uw dak te voorzien van een professionele dakreparatie.

Dakdekkersbedrijf in Utrecht

Bent u op zoek naar een dakdekker in Utrecht dan wil u weten wat u te wachten zal staan. Maakt u de keuze voor Dakbeheer Kieskeurig dan weet u dat u te maken heeft met een dakdekkersbedrijf wat al voor een zeer lange tijd meedraait. Wij zijn al voor ruim 20 jaar actief als het aankomt op het uitvoeren van alle mogelijke soorten dakreparaties. Onze specialisten zijn hierdoor in staat om ieder dak onder handen te nemen. Of het nu gaat om hellende of platte daken, reguliere daken of groene daken, wij staan altijd voor u klaar. Ook staan wij bij onze klanten bekend om onze persoonlijke aandacht bij het geven van professioneel advies voor jouw situatie. Dankzij deze adviezen zult u precies weten wat de mogelijkheden zijn om voor te kiezen. Dit maakt ons dé dakdekker in heel Utrecht en omstreken.

Altijd dichtbij voor uw dakonderhoud

Bent u zelf op zoek naar een dakdekker in Utrecht dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Onze specialisten staan voor u klaar als het aankomt op het uitvoeren van een professionele dakreparatie. Ook het verleggen van dakpannen of andere dakdekker werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Maak vandaag nog een afspraak om jouw dak te voorzien van het juiste dakonderhoud. Als u bepaalde vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons team. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk van antwoord op alle vragen te voorzien.

Offerte Dakdekker Utrecht

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023