Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakdekker Zoetermeer

Dakdekker Zoetermeer

Dakdekkersbedrijf in Zoetermeer

Dakbeheer Kieskeurig heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het professioneel repareren en onderhouden van daken in Zoetermeer en omstreken. Is uw dak beschadigd en is er sprake van een lekkage? Onze specialisten komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en samen tot een oplossing te komen. Door jarenlange ervaring kunnen onze vakmannen altijd het beste advies voor uw situatie bieden. Bent u op zoek naar de juiste dakdekker in Zoetermeer? Twijfel dan niet langer, en neem vrijblijvend contact op via ons nummer: (0)70 22 11 793. Dakbeheer Kieskeurig biedt altijd de beste service tegen gunstige prijzen.

Dakbeheer Kieskeurig

De dakspecialisten van Dakbeheer Kieskeurig worden continu bijgeschoold om de nieuwste technieken en materialen toe te kunnen passen. Doordat wij 10 verschillende locaties hebben, kunnen wij u in Zoetermeer snel verder helpen. Wij bieden veel verschillende werkzaamheden, zoals een dakinspectie, een dakreparatie of het plaatsen van een geheel nieuw dak. Onze dakdekker in Zoetermeer zorgt altijd voor een eerlijke dakinspectie, voordat ons gecertificeerde bedrijf voor u aan de slag gaat. Met deze dakinspectie kunnen wij de conditie van uw dak in kaart brengen, zodat onze specialisten u kunnen informeren over de mogelijkheden. Deze dakinspectie is vrijblijvend en gratis, zodat u altijd de beste oplossing krijgt. Wij bieden minimaal 5 jaar garantie, en een 24 uurs spoedservice.

Onderhoud aan uw dak

Uw dak krijgt gedurende de jaren veel te verduren. Daarom is elk dak op een gegeven moment toe aan vervanging of onderhoud. In de meeste gevallen hoeft er niet meteen een heel nieuw dak gelegd te worden, maar zorgt alleen een nieuwe dekking van bijvoorbeeld EPDM of PVC er al voor dat het dak weer een aantal jaren mee kan. Tijdens het onderhoud kan een eventuele lekkage aan uw dak ook eenvoudig en vakkundig verholpen worden. Naast alle mogelijke reparaties kan er ook een nieuwe isolatielaag op het dak worden gelegd, evenals het plaatsen van nieuwe betonnen of keramieken dakpannen. Voor onze dakdekker in Zoetermeer is geen uitdaging te groot, en maakt het niet uit of u nu een plat of juist een hellend dak heeft.

Bitumen dakbedekking

Dé dakdekker van Zoetermeer

Door te kiezen voor een gecertificeerd bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring, weet u zeker dat al uw dakwerkzaamheden zo zorgvuldig en goed als mogelijk worden uitgevoerd. Als het gaat om dakwerken is ervaring erg belangrijk, omdat de gevolgen van fouten veel gevolgen kunnen hebben. Onze dakdekker in Zoetermeer geeft u gratis een advies na een dakinspectie, zodat u zelf kunt bepalen of u onderhoud aan uw dak wilt laten uitvoeren. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Dakbeheer Kieskeurig voor uw dak? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, zodat we samen kunnen kijken wat het beste is voor uw dak. Met onze specialisten bent u er van verzekerd dat de problemen aan uw dak snel, eenvoudig en professioneel verholpen worden.

Spoedservice

Een lekkage aan het dak is altijd erg vervelend, en zorgt voor veel ongemakken. Daarom moet een lekkage zo snel mogelijk verholpen worden, voordat er (meer) schade ontstaat. Dakbeheer Kieskeurig biedt een 24 uursservice, om u in Zoetermeer zo snel mogelijk te kunnen helpen met het repareren van uw dak. Met deze snelle service kunnen wij binnen een dag na de melding al bij u komen om alle risico’s te verminderen.

Offerte Dakdekker Zoetermeer

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Dakdekker in uw regio

Gerelateerd nieuws

Dakraamlekkage

Lekkage aan uw dakraam?

18 december 2023

Nokvorst reparatie Oegstgeest

Nokvorst Reparatie in Oegstgeest

5 november 2023

onderhoudsabbonemen

Stormschade

14 oktober 2023

Onderhoudsabonnement

Losliggende nokvorsten

14 september 2023

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1

Vogeloverlast van mussen of kraaien?

18 augustus 2023

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen renovatie

18 mei 2023