Dakgoot reparatie / renovatie

Dakgoot Reparatie

U heeft een lekkende dakgoot, en wil dit natuurlijk snel en vakkundig opgelost hebben? Door jarenlang expertise aan problemen van andere dakgoten kunnen onze medewerkers van Dakbeheer kieskeurig voor elke lekkage een passende oplossing verzinnen zonder dat uw dakgoot vervangen hoeft te worden.

De kosten van het repareren van een dakgoot hangt van verschillende aspecten af.

Denk hierbij aan:
– Waar het lek zich in de dakgoot bevindt.
– Zijn er meerdere lekkages in uw dakgoot.
– Materiaalkeuze
– Reparatie/renovatie of vernieuwen van de dakgoot

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit de regio die u van dienst kan zijn bij het repareren en verhelpen van uw dakgoot lekkage? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:
Stap 1: +31 (0)85 – 130 19 37
Stap 2: Wij maken direct een afspraak met u.
Stap 3: Onze specialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

Werkwijze van onze dakspecialisten

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Zodra onze specialisten boven bij uw dakgoten zijn, controleren ze eerst de huidige staat van de dakgoot. Op deze manier brengen we in kaart hoe de staat van uw dakgoot is en wat de opties zijn.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen door altijd te kiezen voor beste materialen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Vraag vrijblijvend een offerte aanDirect Contact