Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakgoot reparatie

Lekkende dakgoot?

U heeft een lekkende dakgoot, en wil dit natuurlijk snel en vakkundig opgelost hebben? Door jarenlang expertise aan dakgoot reparatie bij andere klanten kunnen onze medewerkers van Dakbeheer Kieskeurig voor elke lekkage een passende oplossing verzinnen zonder dat uw dakgoot vervangen hoeft te worden.

De kosten van het repareren van een dakgoot hangt af van verschillende aspecten.

Denk hierbij aan:

  • Moeilijkheidsgraad (waar bevindt zich het lek)
  • Aantal lekkages in uw dakgoot.
  • Materiaalkeuze
  • Reparatie/renovatie of vernieuwen van de dakgoot

Welke keuzes zijn er bij een Dakgoot reparatie?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw dakgoot vakkundig te repareren en/of te renoveren.
Wij kunnen uw dakgoot repareren met EPDM of loodband, wel is het in de meeste gevallen vaak beter om een dakgoot te renoveren ook met het oog op de toekomst.
De keuzes hierin zijn om uw dakgoot compleet te bekleden met EPDM of een nieuwe zink coating laag. Bij de keuze voor een renovatie zorgt u voor een nieuwe beschermingslaag aan uw goot, waarbij deze tevens naadloos zal worden, dit voorkomt het meest voorkomende probleem een lekkage op de soldeernaad. Wanneer uw dakgoot in een zeer slechte staat verkeerd is kiezen voor een nieuwe goot vaak toch de beste optie.
Indien dit het geval is, zullen wij dit bij een vrijblijvende dakinspectie altijd eerlijk kenbaar maken aan u.

dakgoot reparatie
Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit de regio die u van dienst kan zijn bij het repareren en verhelpen van uw dakgoot lekkage? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:

Wij maken direct een afspraak met u.

Onze specialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

Werkwijze van onze dakdekkers

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Zodra onze specialisten boven bij uw dakgoten zijn, controleren ze eerst de huidige staat van de dakgoot. Op deze manier brengen we in kaart hoe de staat van uw dakgoot is en wat de opties zijn.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers dakdekkers

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen door altijd te kiezen voor de beste materialen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over één van onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in.

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.