Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakinspectie

Dakinspectie ”Altijd belangrijk”

Wanneer u lange tijd plezier wilt hebben van uw dak, is het belangrijk om gebreken of slijtage vooraf te inventariseren met een dakinspectie en prioriteit te geven aan eventuele kleine gebreken aan uw dak. Om na verloop van jaren grootschalig en eigenlijk onnodig onderhoud te voorkomen. Dakbeheer Kieskeurig inventariseert de staat van uw eigendom en vertaalt dit in een persoonlijke rapportage, uiteraard ondersteund door foto’s , zodat u zelf kunt zien hoe het met uw dak gesteld is. Zo kunt u zien waar de knelpunten zitten en waar het raadzaam is actie te ondernemen.

Let wel, dit dakinspectie rapport is eerlijk, onafhankelijk en verplicht u tot niets. Uiteraard spelen wij een adviserende rol in het geheel.

a54d679ce537d0b1eb04bb76e05592d1
fb2ed7eca500cd20631f9484ab99c135
fb2ed7eca500cd20631f9484ab99c135
Dakdekker Gouda
a4c8b4bbb625129fd0ce76c2485ff2a7
Dakdekker Gouda

Waarom is een dakinspectie zo belangrijk ?

Bij het preventief controleren van uw dak en het op tijd onderhouden van uw dak bespaart u op termijn veel geld, en loopt u niet onnodige risico’s op bijvoorbeeld:

  • Vocht en/of lekkage aan uw muur en/of plafond
  • Beschadiging van de dakisolatie en/of aantasting aan het dakbeschot
  • Scheefliggende dak en/of kantpannen, gebroken dakpannen en/of openstaande kieren bij nokvorsten
  • Stankoverlast door ongedierte

Deze punten zijn vaak het gevolg van een langdurige lekkage en achterstallig onderhoud aan het dak. Het is erg belangrijk om bijvoorbeeld eens per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren, om zo gebreken door weersinvloeden zoals hagel , storm en regen te voorkomen.

Heeft u het vermoeden dat u een lekkage heeft door bijvoorbeeld schimmelvorming of gele-bruine vlekken aan het plafond? Dan is het belangrijk om adequaat te handelen.
Wij kunnen snel voor u in actie komen om de lekkage en het knelpunt op te sporen, en tevens het probleem adequaat op te lossen. Bij eventuele gevolgschade binnen kunnen wij u ook ondersteunen in het traject richting de verzekeringsmaatschappij met onderbouwing van een fotoreportage.

Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken!

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Waarom kies je voor Dakbeheer Kieskeurig

logo-woon-inspiratie

Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4

Hoe gaan wij te werk?

Wij willen klanten zoveel mogelijk ontzorgen, wij helpen u graag stap voor stap. Op onderstaande video ziet u hoe wij te werk gaan.

Video afspelen