Gratis dakinspectie

Dakinspectie ”Altijd belangrijk”

Wanneer u lange tijd plezier wilt hebben van uw dak, is het belangrijk om gebreken of slijtage vooraf te inventariseren met een dakinspectie en prioriteit te geven aan eventuele kleine gebreken aan uw dak. Om na verloop van jaren grootschalig en eigenlijk onnodig onderhoud te voorkomen. Dakbeheer Kieskeurig inventariseert de staat van uw eigendom en vertaalt dit in een persoonlijke rapportage, uiteraard ondersteund door foto’s , zodat u zelf kunt zien hoe het met uw dak gesteld is. Zo kunt u zien waar de knelpunten zitten en waar het raadzaam is actie te ondernemen.

Let wel, dit dakinspectie rapport is eerlijk, onafhankelijk en verplicht u tot niets. Uiteraard spelen wij een adviserende rol in het geheel.

Waarom is een dakinspectie zo belangrijk ?

Bij het preventief controleren van uw dak en het op tijd onderhouden van uw dak bespaart u op termijn veel geld, en loopt u niet onnodige risico’s op bijvoorbeeld:

– Vocht en/of lekkage aan uw muur en/of plafond
– Beschadiging van de dakisolatie en/of aantasting aan het dakbeschot
– Scheefliggende dak en/of kantpannen, gebroken dakpannen en/of openstaande kieren bij nokvorsten
– Stankoverlast door ongedierte

Deze punten zijn vaak het gevolg van een langdurige lekkage en achterstallig onderhoud aan het dak. Het is erg belangrijk om bijvoorbeeld eens per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren, om zo gebreken door weersinvloeden zoals hagel , storm en regen te voorkomen.

Heeft u het vermoeden dat u een lekkage heeft door bijvoorbeeld schimmelvorming of gele-bruine vlekken aan het plafond? Dan is het belangrijk om adequaat te handelen.
Wij kunnen snel voor u in actie komen om de lekkage en het knelpunt op te sporen, en tevens het probleem adequaat op te lossen. Bij eventuele gevolgschade binnen kunnen wij u ook ondersteunen in het traject richting de verzekeringsmaatschappij met onderbouwing van een fotoreportage.

Wilt u meer informatie over wat wij controleren op uw dak, kijk dan hier waaruit bestaat een dakinspectie

Vrijblijvende dakinspectie? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.


dakinspectie