Daklekkage

Heeft u een Daklekkage?

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. Dat begrijpen we bij Dakbeheer Kieskeurig maar al te goed en daarom helpen we u direct bij het oplossen van uw lekkage. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak te staan. Mocht het probleem het toelaten dan verhelpen wij het voor u direct. Dus bent u op zoek naar een dak specialist op het gebied van daklekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten verhelpen daklekkage

Maar wat kost het u als u de daklekkage laat verhelpen? Dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden. Als er alleen een aantal dakpannen zijn verschoven is er niet veel aan de hand, maar indien een geheel dak moet worden gerenoveerd is dit een ander verhaal. Dus ziet u bijvoorbeeld gele kringen op uw plafond of voelt een ruimte vochtig aan? Neem dan direct contact met ons op, want dit is een duidelijk signaal van een lekkage. Hoe langer u namelijk wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen. In alle gevallen zorgt Dakbeheer Kieskeurig voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoeveel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

Hoe herkent u een daklekkage?

Een lekkage aan het dak is vaak te herkennen aan twee belangrijke indicaties. Dit kan zijn door vochtige plekken aan een plafond of muur met gele-bruine vlekken, wanneer de lekkage zich al wat langer afspeelt zult u vaak ook schimmelvorming aantreffen deze beginnen meestal (klein) zwart van kleur.
Een daklekkage kan op verschillende manieren en plekken ontstaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan een regenpijp die verstopt zit waardoor het water niet meer weg kan stromen, wat zou kunnen leiden tot lekkage aan uw woning of dakgoot, dit is vaak ook terug te zien bij een dakraam lekkage “ophoping van vuil” en/of in combinatie met “versleten dak rubbers” spelen hierbij vaak een grote rol.
Andere lekkages aan het dak vinden vaak plaats door achterstallig onderhoud en/of stormschade.
De meeste lekkages vinden vaak plaats bij verschoven dakpannen, scheuren in het lood of dakbedekking.
Bij eventuele stormschade of gevolgschade aan uw dak kunnen wij u ook ondersteunen in het traject richting de verzekeringsmaatschappij met onderbouwing van een fotoreportage.

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit de regio die u van dienst kan zijn bij het opsporen en verhelpen van een lekkage? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:
Stap 1: Bel naar +31 (0)85 130 19 37‬
Stap 2: Wij maken direct een afspraak met u.
Stap 3: Onze specialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uurs spoedservice bij daklekkages

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct aan te pakken voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uur spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze lekkage specialisten

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Onze schadespecialist zal het lek opsporen en eventueel een noodreparatie toepassen. Op deze manier weten we hoe ernstig het lek is en welke middelen we moeten inzetten om het probleem op te lossen. Daarnaast maakt onze schadespecialist altijd foto’s, zodat het probleem ook voor u inzichtelijk is.

Na deze uitvoerige inspectie ontvangt u van ons een scherpe offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is natuurlijk erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers verhelpen uw daklekkage en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

daklekkage
Daklekkage

Vestigingsafdelingen:

Wilt u graag meer informatie over u dichtstbijzijnde vestiging, klikt u dan op desbetreffende pagina.

Alphen aan den Rijn
Den Haag
Gouda
Dordrecht
Haarlem
Leiden
Nieuw Vennep
Rotterdam
Utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan


    Call Now ButtonDirect Contact