Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakraamlekkage

Heeft u een dakraamlekkage?

Dakraamlekkage ontstaat meestal door versleten rubbers bij uw dakraam, na verloop van tijd slijten de rubbers bij uw dakraam deze zijn verwerkt aan beide zijdes onder uw dakpannen.

Het komt ook weleens voor dat u een dakraamlekkage ondervindt door een gebroken dakpan en/of een ander mankement aan uw dak. Verouderde rubbers bij het dakraam vinden meestal plaats bij oudere dakramen.

Onze dakdekkers kijken bij een dakraamlekkage dit altijd zorgvuldig voor uw na. Heeft u geen gebreken aan uw dak en/of dakraam? dan kan een mogelijke verstopping van uw goot boven het dakraam ook de onderliggende oorzaak zijn van het probleem.

Dakraamlekkage repareren

Wanneer u geen rubbers meer onder uw dakpannen heeft, is het noodzakelijk om dit te herstellen. Hoe repareren wij een dakraam lekkage bij versleten rubbers?

Plan van aanpak bij dakraam reparatie:

  • Demontage dakpannen naast het dakraam ( Beide zijdes )
  • Schoon borstelen onder profiel dakraam.
  • Aanbrengen van waterkerende kunststof stroken.
  • Terug monteren van de dakpannen.

Bijkomend voordeel van het nieuwe materiaal is dat uw dakpannen bij het dakraam beter vast komen te liggen.

Gevolgen dakraamlekkage?

Wat zijn de gevolgen van een dakraamlekkage? Als u er op tijd bij bent, is er meestal alleen sprake van gevolgschade aan uw plafond en/of muur. Wanneer u het probleem echter niet oplost, zal er uiteindelijk ook aantasting aan uw dakconstructie plaatsvinden met mogelijk ook schimmelvorming als gevolg.

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Vuilophoping dakraam

Om problemen te voorkomen aan uw dakraam is het belangrijk om ééns per 2 jaar uw goot boven het raam te controleren op vuilophoping, zo voorkomt u onnodige problemen aan uw dakraam.

Wilt u graag meer informatie over het herstellen en/of onderhouden van uw dakraam, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u spoed? dan mag u ons ook gerust bellen op +31 (0)85 – 130 19 37

dakraamlekkage
dakraamlekkage met gevolg van aantasting van het dakbeschot met schimmelvorming.
Andere bezoekers zochten ook op:

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.