Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakreparatie Rotterdam

Dakreparatie Rotterdam

Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar dakreparatie in Rotterdam?

Voor zorgvuldige dakdekkers met jarenlange ervaring in Rotterdam moet u bij Dakbeheer Kieskeurig zijn. U vraagt, wij adviseren en maken!

Heeft u problemen met uw dak? Een daklekkage, scheurtjes in het lood of bijvoorbeeld losliggende dakpannen? Aarzel niet, en neem contact op met Dakbeheer Kieskeurig. Wij komen zo snel mogelijk bij u in Rotterdam langs om uw dakreparatie snel en kundig uit te voeren.

Overige informatie over dakreparatie Rotterdam

Naast het uitvoeren van dakreparaties in Rotterdam is Dakbeheer Kieskeurig in heel Zuid-Holland werkzaam.
Hierbij kunt u denken aan:

  • Dakreparatie
  • Dakwerken ( EPDM,PVC,Bitumen )
  • Dakonderhoud
  • Daklekkage
  • Schoorsteenrenovatie
  • Dakrenovatie
  • Isolatie
  • Zinkwerk ( Koper, Lood, Zinken goten )

* Leien/rieten daken zijn wij niet in gespecialiseerd.

Wij zijn transparante gecertificeerde dak specialisten en bieden u altijd een oplossing op maat nadat wij uw dak grondig hebben geïnspecteerd. Door middel van foto’s en uitleg laten wij u zien wat het probleem is en hoe wij dit bij u in Rotterdam zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Wij overleggen alles met u en zullen er zeker voor zorgen dat wij u met een tevreden gevoel en een goed dak achterlaten.

Voor meer informatie over Dakbeheer Kieskeurig en al onze werkzaamheden in o.a Rotterdam kunt u direct met ons contact opnemen op (0)10 30 75 658 . Ook kunt u bij ons terecht voor het gratis aanvragen van een vrijblijvende offerte, of dakinspectie.

dakreparatie Rotterdam

Woont u niet in Rotterdam en zoekt u toch een dakdekker ook dan horen wij graag van u! Wij werken in geheel Zuid holland, kijk voor meer informatie op onze dakreparatie Zuid Holland pagina.

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

24- uurs spoedservice bij daklekkages Rotterdam

Ook hebben wij een spoedservice bij daklekkage in Rotterdam. De ervaring leert ons namelijk dat wanneer u een lekkage hebt het uiterst belangrijk is om snel een dakreparatie uit te voeren, hiermee beperkt u de schade en dus ook de kosten. In de meeste gevallen kunnen wij – wanneer u er tijdig bij bent – met een kleine dakreparatie uw dak weer waterdicht krijgen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur na uw melding op uw dak in Rotterdam te staan en uw problemen snel en vakkundig te verhelpen.

Adres gegevens Vestiging Rotterdam

Corkstraat 46
Rotterdam 3047AC
010-3075658

Andere bezoekers zochten ook op:
Dakdekker Spijkenisse

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.