Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakreparatie Utrecht

Dakreparatie Utrecht

Waarschijnlijk bent u hier vanwege een probleem aan uw dak, en zoekt u naar een dakdekker voor dakreparatie in Utrecht? Een daklekkage of ander probleem aan uw dak komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. Dat begrijpen we bij Dakbeheer Kieskeurig maar al te goed en daarom helpen we u direct bij het oplossen van uw probleem. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak te staan. Mocht het probleem het toelaten dan gaan we direct beginnen met het repareren van uw dak. Dus bent u op zoek naar een specialist op het gebied van dakreparatie in Utrecht en omgeving ? Dan bent u bij Dakbeheer Kieskeurig aan het juiste adres.

Kosten dakreparatie Utrecht

Maar wat kost het u als u de daklekkage of ander probleem aan uw dak laat verhelpen? Dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden. Als er alleen een aantal dakpannen zijn verschoven is er niet veel aan de hand, maar indien een geheel dak moet worden gerenoveerd is dit een ander verhaal. Dus ziet u bijvoorbeeld gele kringen op uw plafond of voelt een ruimte vochtig aan? Neem dan direct contact met ons op, want dit is een duidelijk signaal van een lekkage. Hoe langer u namelijk wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen. In alle gevallen zorgt Dakbeheer Kieskeurig voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoeveel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen. Woont u niet in Utrecht en zoekt u toch een dakreparatie ook dan horen wij graag van u!

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit Utrecht die u van dienst kan zijn bij het repareren van uw dak? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:
 • Stap 1: Bel naar ons hoofdkantoor in Utrecht +31 (0)30 – 227 32 38
 • Stap 2: Wij maken direct een afspraak met u.
 • Stap 3: Onze dakspecialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uurs spoedservice bij daklekkages

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct te repareren voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakspecialisten

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Onze schadespecialist zal de schade aan uw dak opsporen en eventueel een noodoplossing toepassen. Op deze manier weten we hoe ernstig het probleem is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. Daarnaast maakt onze schadespecialist altijd foto’s, zodat het probleem ook voor u inzichtelijk is. Na deze uitvoerige dakinspectie ontvangt u van ons een scherpe offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is natuurlijk erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers verhelpen de schade en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers in Utrecht

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Welke dak specialisatie kunt u ons toevertrouwen ?

Onze werkzaamheden bestaan uit:
 • Dakrenovatie van platte daken (EPDM,PVC,Bitumen)
 • Dakonderhoud van hellende daken (Beton dakpan, glazuurde dakpannen en meer )
 • Dakreparatie
 • Dakgoot
 • Zinkwerk (Koper,lood,daklijsten)
 • Loodwerk
 • Dakpannen vervangen
 • Dakisolatie
 • Shingles
dakreparatie
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ga dan naar onze contactpagina

Offerte Dakreparatie Utrecht