Dakreparatie Zuid-Holland

Dakreparatie Zuid-Holland

Heeft u een probleem met uw dak?

Een daklekkage of ander probleem aan uw dak komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. Dat begrijpen we bij Dakbeheer Kieskeurig maar al te goed en daarom helpen we u direct bij het oplossen van uw probleem. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak te staan. Mocht het probleem het toelaten dan gaan we direct beginnen met het repareren van uw dak. Dus bent u op zoek naar een specialist op het gebied van dakreparatie in Zuid-Holland? Dan bent u bij Dakbeheer Kieskeurig aan het juiste adres.

Kosten dakreparatie Zuid-Holland

Maar wat kost het u als u de daklekkage of ander probleem aan uw dak laat verhelpen? Dat ligt geheel aan hetgeen er vervangen of gerepareerd moet worden. Als er alleen een aantal dakpannen zijn verschoven is er niet veel aan de hand, maar indien een geheel dak moet worden gerenoveerd is dit een ander verhaal. Dus ziet u bijvoorbeeld gele kringen op uw plafond of voelt een ruimte vochtig aan? Neem dan direct contact met ons op, want dit is een duidelijk signaal van een lekkage. Hoe langer u namelijk wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen. In alle gevallen zorgt Dakbeheer Kieskeurig voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoeveel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

Hoe herken ik een daklekkage?

Een daklekkage is vaak te herkennen door twee belangrijke indicaties, op het moment dat u water van buiten- naar binnen ziet komen is er sprake van lekkage. Soms wordt een lekkage ook wel zichtbaar door gele-bruine vochtige plekken op uw plafond of muur. Wanneer de vochtige plekken niet op tijd geconstateerd worden zal hier uiteindelijk ook schimmelvorming optreden, schimmelvorming begint meestal (klein) zwart van kleur.
Een lekkage kan op verschillende manieren en plekken ontstaan, vaak ontstaat lekkage door weersinvloeden van buitenaf. Ook kan achterstallig onderhoud een grote rol spelen bij lekkage, denk hierbij aan een regenpijp die verstopt zit door bladeren en/of een dakraam waar de rubbers van versleten zijn.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat uw dak last heeft gekregen van stormschade, en dat hierbij de schade nog niet direct zichtbaar is geworden. Dakpannen kunnen verschoven zijn, of nokpannen kunnen breken zonder dat u het opgemerkt heeft.
Het is daarom eigenlijk ook raadzaam als u nog geen last heeft van een daklekkage, om uw dak toch jaarlijks te laten controleren zodat u dak niet bloot komt te staan voor onderliggende problemen of een daklekkage.
Bij eventuele stormschade of gevolgschade aan uw dak kunnen wij u ook ondersteunen in het traject richting de verzekeringsmaatschappij met onderbouwing van een fotoreportage.

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend dakreparatie specialist uit Zuid-Holland die u van dienst kan zijn bij het repareren van uw dak? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:
Stap 1: Bel naar uw dichtstbijzijnde vestiging
– Alphen aan de Rijn: +31(0)172 26 30 46
– Den Haag: +31(0)70 22 11 793
– Dordrecht: +31(0)78 20 49 186
– Gouda: +31(0)182 23 51 24
– Haarlem: +31(0)23 20 52 148
– Leiden: +31(0)71 20 32 422
– Nieuw Vennep: +31(0)252 82 30 62
– Rotterdam: +31(0)10 30 75 658
Stap 2: Wij maken direct een afspraak met u.
Stap 3: Onze dakspecialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uurs spoedservice bij daklekkages

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct te repareren voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakspecialisten

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Onze schadespecialist zal de schade aan uw dak opsporen en eventueel een noodoplossing toepassen. Op deze manier weten we hoe ernstig het probleem is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. Daarnaast maakt onze schadespecialist altijd foto’s, zodat het probleem ook voor u inzichtelijk is.

Na deze uitvoerige dakinspectie ontvangt u van ons een scherpe offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is natuurlijk erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers verhelpen de schade en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers in Zuid-Holland

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over één van onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in.

Dakreparatie Zuid-Holland

Andere bezoekers zochten ook op :

Dakreparatie Rotterdam
Dakdekker Numansdorp
Dakdekker Bodegraven

Vraag vrijblijvend een offerte aan    Call Now ButtonDirect Contact