Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakreparatie

Dakreparatie nodig?

Het onderhoud aan uw dak is erg belangrijk, vaak vindt een dakreparatie pas plaats bij een daklekkage of een ander ander probleem aan het dak. Het voorkomen van een lekkage aan uw dak is erg belangrijk om onnodige extra kosten voor te blijven. “Regeren is vooruitzien”

Uw dak staat bloot aan alle soorten weersomstandigheden, denk hierbij aan regen,sneeuw , hagel en/of storm. Dit zorgt voor aantasting op de beschermlaag van uw dakpannen en/of dakbedekking. Heeft u twijfels? laat ons uw dak controleren, wij komen graag!

Kosten dakreparatie

Wat kost het eigenlijk als u dak onderhoud of een daklekkage laat uitvoeren? Elke situatie is hierin anders, denk hierbij aan de soort dakbedekking (EPDM,PVC,Bitumen) en/of dakpannen. De bereikbaarheid van een dak speelt ook een grote rol, een hellend en/of plat dak. Ontdekt u bijvoorbeeld gele kringen aan uw plafond of ziet u vochtige plekken aan uw muur? dan is er vaak over het algemeen sprake van een lekkage, en zijn de kosten vaak hoger. Het is dus belangrijk om uw dak goed te onderhouden, en niet te lang te wachten met een het uitvoeren van een dakreparatie. Laat u een inspectie door ons uitvoeren? dan zorgen wij in alle gevallen voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt wat de kosten zijn om uw dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.
Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkende dakdekker die u van dienst kan zijn bij het repareren van uw dak? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:

Bel naar uw dichtstbijzijnde vestiging:

Wij maken direct een afspraak met u.

Onze dakspecialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uurs spoedservice bij daklekkages

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct te repareren voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakspecialisten

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Onze schadespecialist zal de schade aan uw dak opsporen en eventueel een noodoplossing toepassen. Op deze manier weten we hoe ernstig het probleem is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. Daarnaast maakt onze schadespecialist altijd foto’s, zodat het probleem ook voor u inzichtelijk is.

Na deze uitvoerige dakinspectie ontvangt u van ons een scherpe offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden in combinatie met foto’s van uw dak, voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is natuurlijk erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Onze ervaren dakdekkers verhelpen de schade en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen, en dat wij alleen de beste materialen gebruiken om uw dak weer in orde te maken.

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.