Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Kantpan reparatie

Heeft u een probleem met uw kantpannen?

Het is belangrijk dat uw kantpannen goed aansluiten op de dakpannen, bij openstaande kieren van uw kantpannen is het mogelijk dat u lekkage gaat krijgen aan uw dak, wat kan zorgen voor aantasting aan uw dakbeschot of isolatie.

De kantpannen liggen meestal van oorsprong vast in cement,net als de nokvorsten. Weersinvloeden en mos zorgen ervoor dat de specie poreus wordt en gaat scheuren.

Wanneer is een kantpan reparatie nodig?

Als u gele vlekken constateert aan uw plafond, of vochtplekken ontdekt in uw woning is een dakinspectie te adviseren, aannemelijk is dat u last heeft van een daklekkage. Een dakreparatie kan ook nodig zijn als uw kantpannen niet meer waterdicht sluiten. Het kan zijn dat uw dak te maken heeft gekregen met stormschade en uw kantpannen eraf zijn gewaaid. Dan is het belangrijk om hier adequaat op te reageren, wij kunnen uw dak voorzien van een nieuwe kantpan.
kantpan reparatie
Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Kies voor gecertificeerde dakdekkers voor uw kantpan reparatie

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ga dan naar onze contactpagina.

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.