Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Nokvorst reparatie

Heeft uw nokvorst onderhoud nodig?

Lekkages rondom uw nokvorsten kunnen voor veel problemen zorgen. Weersinvloeden en mos tasten het cement waarmee de nokvorsten bevestigd zijn gemakkelijk aan, waardoor het poreus wordt en scheurt. Dit zorgt er niet alleen voor dat de dakpannen los komen te liggen, maar dit betekent ook dat vocht een vrije toegang heeft om naar binnen te komen. Het dakbeschot en eventueel isolatie komt hiermee bloot te staan, wat tot lekkage en eventueel zelfs houtrot kan leiden. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak staan. Mocht het probleem het toelaten dan verhelpen wij de daklekkage direct. Dus bent u op zoek naar een specialist op het gebied van nokvorst reparatie? Dan bent u bij Dakbeheer Kieskeurig aan het juiste adres.

Kosten nokvorst reparatie

De prijs voor het repareren of renoveren van de nokvorst hangt af van de schade en de keuze van mogelijkheden in het herstel, iedere schade is tenslotte anders. Bij een aantal kleine beschadigingen is er niet veel aan de hand, maar het is een ander verhaal indien de beschadigingen voor lekkages hebben gezorgd.Het is dus ontzettend belangrijk om uw dak op tijd te laten controleren en zo niet tot onnodige kosten te komen. Maak daarom een afspraak met een van onze dakdekkers zodat u een specifieke offerte krijgt voor uw situatie. In alle gevallen zorgt Dakbeheer Kieskeurig voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoeveel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

Dakdekker Dordrecht
Onderhoudsabonnement
Nokvorsten Dakbeheer Kieskeurig

Mogelijkheden nokvorst reparatie

Van oorsprong liggen de meeste nokpannen vast gelegd in de specie, die naar verloop van tijd afbrokkelen door weersinvloeden van buiten af.
Waardoor nokvorst reparatie – renovatie noodzakelijk is om daklekkage en aantasting van het dak tegen te gaan.
Het is mogelijk om uw nokpannen opnieuw vast te zetten en waterdicht te maken door deze te renoveren met kunststof dakmortel. Dit is een stormvast materiaal wat direct waterafstotend is, en zowel toepasbaar is in warme als koude omstandigheden.
Bij nieuwe daken zie je tegenwoordig ook veel ventilerende nok constructies , dit zorgt voor een goede ventilatie van het dak dat begint bij de nokvorst.
De nokpannen liggen hierbij niet vast in specie of kunststof, maar liggen vastgeschroefd op de nokbalk. De ventilerende ruiterprofielen- ondervorst profielen zorgen voor een optimale ventilatie onder uw nokpannen.
Ook bij oudere daken waar de nokvorst in de specie is aangebracht is de mogelijkheid daar om de nok constructie aan te passen en te kiezen voor de ventilerende variant.

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit de regio die u van dienst kan zijn bij het opsporen en verhelpen van een lekkage? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:

Wij maken direct een afspraak met u.

Onze specialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uur spoedservice bij nokvorst reparatie

Onze ervaren dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om problemen rondom uw nokvorsten zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om problemen rondom nokvorsten direct aan te pakken voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakdekkers

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade in kaart te brengen. Zodra onze specialisten op het dak staan, controleren ze eerst de huidige staat van de nokvorsten. Op deze manier brengen we in kaart of een kleine reparatie van de nokvorsten een optie is. Onze ervaren dakdekkers repareren uw nokvorsten en zorgen dat u jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers voor uw nokvorst reparatie

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Andere bezoekers zochten ook op :

Losliggende nokvorsten

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.