Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Dakopbouw Dakbheer Kieskeurig
Dakbeheer Kieskeurig Leimuiden
over-ons-roof-image-2

Over ons

Dakbeheer Kieskeurig is een dynamisch dakdekkersbedrijf dat al jaren specialist is in hellende daken. Uw onroerend goed is bij ons dan ook in goede én bekwame handen.
Dakbeheer Kieskeurig doet in reparatie en renovatie van daken en werkt voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Met jarenlange ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met goed en betrouwbaar advies. Door onze flexibele en vakkundige opstelling bieden we voor elke situatie een passende oplossing. Ook kunnen we op uw verzoek dakinspecties uitvoeren. Uiteraard gevolgd door een uitgebreid inspectierapport. Of het nu gaat om een groot of klein project: Dakbeheer Kieskeurig zorgt voor een optimale uitvoering, waarbij de relatie met de klant van grote waarde is.

Waarom kiezen voor een specialist?

Snelle service, vakbekwaam en werken met de nieuwste materialen en technieken is waar Dakbeheer Kieskeurig voor staat. Door jarenlange ervaring, het volgen van de laatste cursussen en opleidingen en contacten met de beste leveranciers zorgen wij voor een goed en degelijk product en bent u verzekerd van een kundige en betrouwbare dakspecialist. Dakbeheer Kieskeurig geeft u het juiste advies en de beste en betaalbare oplossing voor al uw dakreparaties en dak-renovaties.

man-install-roof-02
man-install-roof-01
Bedrijfsauto Dakbeheer Kieskeurig

Je bent zeker van je zaak met Dakbeheer Kieskeurig

U heeft schade of lekkage aan uw dak door extreme weersomstandigheden? Indien u hiervoor verzekerd bent, kan Dakbeheer Kieskeurig dit in samenwerking met uw verzekering keurig oplossen. Het is belangrijk bij constatering van schade of lekkage aan uw dak, om zo snel mogelijk actie te ondernemen, door onze 24 uurs service en meerdere vestigingen zijn wij snel ter plaatsen, en kunnen wij er voor zorgen dat uw schade beperkt blijft.

Waarom kies je voor Dakbeheer Kieskeurig

logo-woon-inspiratie

Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4

Hoe gaan wij te werk?

Wij willen klanten zoveel mogelijk ontzorgen, wij helpen u graag stap voor stap. Op onderstaande video ziet u hoe wij te werk gaan.

Video afspelen