Periodiek onderhoud

Wij van Dakbeheer kieskeurig zeggen altijd regeren is vooruitzien:
Om problemen aan uw dak te voorkomen is het verstandig uw dak jaarlijks te laten controleren, uw dakgoten jaarlijks te laten reinigen en eventueel bij het gebruik van een rookkanaal uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen.

Wij van Dakbeheer Kieskeurig kunnen een zogenoemd onderhoudsplan opstellen die op uw wensten ingericht kan worden.

Preventie is het beste wapen tegen grote onkosten!

 

Dakgoot reinigen:

Het is verstandig uw dakgoot minimaal 1x per jaar vakkundig te laten reinigen. Het schoonmaken van uw dakgoot voorkomt dat uw regenpijpen verstopt raken. Denk hierbij voornamelijk aan bladeren, mos,en takken. Hierdoor raken er jaarlijks duizenden dakgoten verstopt. Daarom is het verstandig om u dakgoten jaarlijkste laten reinigen. Vele eigenaren kiezen ervoor om hun dakgoot schoon te laten maken door Dakbeheer Kieskeurig. Dit bespaart u een hoop overlast en kosten!
Als het regenwater in de dakgoten en regenpijpen blijft zitten en het gaat vriezen kan de schade sneloplopen. Er ontstaan lekkages en scheuren met uiteindelijk vocht- en waterschade aan uw huis!
Daarom is het tijdig schoonmaken van uw dakgoot zo belangrijk.
Eventueel is het ook mogelijk om bladroosters te plaatsen op uw hemelwaterafvoer zodat deze niet meer verstopt kan raken.

Wij hanteren één vaste meter prijs van €5,- p. strekkende meter inclusief voorrijkosten.

Dakinspectie

Het is verstandig uw dak jaarlijks te laten controleren, dit om lekkage te voorkomen. Gebreken of achterstallig onderhoud aan uw dak ontdekt u vaak pas wanneer het leed al is geleden. Door het laten uitvoeren van een dakinspectie wordt aangetoond of uw dak nog in goede staat is of dat er sprake is van een gebrek of achterstallig onderhoud.
Laat uw dak dus tijd controleren om onnodige kosten te voorkomen.

Bij een dakinspectie kijken wij uw dak volledig na, waarna er een deskundig advies zal volgen.

Schoorsteen vegen:

Het onderhoud en het vegen van schoorstenen kunt u het beste laten uitvoeren door de professionele schoorsteenveger. Dakbeheer Kieskeurig staat dan ook garant voor een uitstekend eindresultaat en leveren van een uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel.

Onderhoud van uw schoorsteen is erg belangrijk, een rookkanaal kan zo verstopt raken door ophopend vuil, een vogelnest of nalatigheid. Laat daarom eens per jaar uw schoorsteen vegen om zo schoorsteenbrand en koolmonoxide vergiftiging te voorkomen.

Wanneer bent u Verzekerd?

Heeft u een brandverzekering (opstal) afgesloten dan bent u verzekerd indien er geen sprake is van achterstallig onderhoud. Uw verzekering stelt als voorwaarde dat u, indien u een open haard of houtkachel bezit, eenmaal per jaar de schoorsteen moetlaten vegen en/of controleren. Er mag geen sprake zijn van achterstallig onderhoud. Bij de meeste verzekeraars moet u na een schoorsteenbrand via een rekening of veegbewijs kunnen aantonen dat de schoorsteen geveegd was. Vraag bij uw tussenpersoon of verzekeraar informatie over de polisvoorwaarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


    Call Now ButtonDirect Contact