Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Schoorsteen reparatie

Schoorsteen reparatie

Als je op je bank aan het genieten bent van je open haard of kachel dan denk je waarschijnlijk niet na over een schoorsteen reparatie. Toch kunnen schoorstenen voor meer problemen zorgen dan u denkt. De voegen kunnen namelijk poreus worden of scheuren door verschillende weersinvloeden. Dit kan vervolgens weer leiden tot lekkages in je schoorsteen. Mocht dit het geval zijn dan kan er rookoverlast optreden met een risico op koolmonoxidevergiftiging. Dakbeheer Kieskeurig probeert daarom zo transparant mogelijk te zijn over de werkzaamheden en kosten die hiermee gepaard gaan. Daarnaast streven wij na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak staan. Mocht het probleem het toelaten dan verhelpen wij de problemen direct. Dus bent u op zoek naar een specialist op het gebied van schoorsteen reparaties? Dan bent u bij Dakbeheer Kieskeurig aan het juiste adres.

nokvorst
fb2ed7eca500cd20631f9484ab99c135

Kosten schoorsteen reparatie

De prijs voor het repareren of renoveren van een schoorsteen kan elke keer anders uitpakken, iedere schade is tenslotte anders. Bij een aantal kleine beschadigingen is er niet veel aan de hand, maar het is een ander verhaal indien de beschadigingen voor lekkages hebben gezorgd. Het is dus ontzettend belangrijk om uw schoorsteen op tijd te laten controleren en zo niet tot onnodige kosten te komen. Maak daarom een afspraak met een van onze dakdekkers zodat u een specifieke offerte krijgt voor uw situatie. In alle gevallen zorgt Dakbeheer Kieskeurig voor een scherpe offerte waarin duidelijk wordt hoeveel het gaat kosten om het dak weer voor langere tijd in goede staat te krijgen.

Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit de regio die u van dienst kan zijn bij het opsporen en verhelpen van een lekkage? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak:

Wij maken direct een afspraak met u.

Onze specialist komt langs voor een bezichtiging op locatie.

24 uur spoedservice bij schoorsteen reparaties

Onze ervaren dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om problemen rondom uw schoorsteen zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om problemen rondom uw schoorsteen direct aan te pakken voordat er meer schade wordt aangericht. Door onze 24 uurs spoedservice kunnen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn.

Werkwijze van onze dakspecialisten

Voordat we beginnen met de reparatie van je schoorsteen is het van belang dat we precies in kaart gaan brengen wat het probleem is. Door middel van een inspectie door onze schadespecialist weten we precies wat de huidige staat van de schoorsteen is. Zodra de schade is vastgesteld en u op de hoogte bent van de problemen, beginnen we met de reparatie van uw schoorsteen. We zullen de schoorsteen eerst compleet reinigen om vervolgens aan de slag te gaan met het voegwerk. Deze slijpen of hakken we uit en worden vervolgens netjes gevoegd. Ook kijken onze specialisten altijd het loodwerk na, zodat je schoorsteen weer jaren vooruit kan. Ook het impregneren van de schoorsteen behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is de kans op vorstschade vele malen kleiner.

Kies voor gecertificeerde dakdekkers

Omdat het dak van uw huis zo’n belangrijk onderdeel is, vinden we dat werken met gecertificeerde dakdekkers een must is. Dit betekent dat onze werknemers de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens betekent dit dat onze dakdekker de veiligheid goed in het oog houdt en hier gedegen naar zal handelen. U kunt er dus van uit gaan dat u een gecertificeerde dakdekker van Dakbeheer Kieskeurig volledig kan vertrouwen.

Andere bezoekers zochten ook op :
Losliggende nokvorsten

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.