Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Schoorsteen vegen

Een schoorsteen vegen is erg belangrijk om problemen zoals brand, en/of gebreken te voorkomen. Het is erg belangrijk om uw schoorsteen jaarlijks te vegen. Dakbeheer Kieskeurig staat dan ook garant voor een uitstekend eindresultaat en leveren van een uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel.

Onderhoud van uw schoorsteen is erg belangrijk, een rookkanaal kan zo verstopt raken door ophopend vuil, een vogelnest of nalatigheid. Laat daarom eens per jaar uw schoorsteen vegen om zo schoorsteenbrand en koolmonoxide vergiftiging te voorkomen.

Ben ik Verzekerd?

Heeft u een brandverzekering (opstal) afgesloten dan bent u verzekerd indien er geen sprake is van achterstallig onderhoud. Uw verzekering stelt als voorwaarde dat u, indien u een open haard en/of houtkachel bezit, eenmaal per jaar de schoorsteen moet laten vegen en/of controleren. Er mag geen sprake zijn van achterstallig onderhoud. Bij de meeste verzekeraars moet u na een schoorsteenbrand via een rekening of veegbewijs kunnen aantonen dat de schoorsteen geveegd was. Vraag bij uw tussenpersoon of verzekeraar informatie over de polisvoorwaarden.

Schoorsteenkap op de schoorsteen

Het is erg belangrijk dat u op het gestookte rookkanaal een beschermkap heeft om overlast van vogels tegen te gaan. Ook is het hebben van een schoorsteenkap beter om lekkage aan uw schoorsteen te voorkomen. Voor meer informatie over onderhoud, verwijzen wij u naar onze onderhoudspagina.
schoorsteen vegen
Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.