Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Vogeltrim plaatsen

Vogeltrim plaatsen onder uw dak

Onze vogelwering zorgt er niet alleen voor dat vogels niet meer onder uw dakpannen kunnen nestelen, maar het hardcase plastic zorgt er ook voor dat opspattend water vanuit de dakgoot niet meer op uw dakbeschot terecht komt, waardoor u houtrot voorkomt.

Het plaatsen van een vogeltrim zorgt niet alleen voor een preventieve werking om mussen en/of kraaien, spreeuwen tegen te gaan. De vogelwering zorgt er ook tevens voor dat uw dakbeschot beschermt blijft.

De bescherming is optimaal, de vogelwering zorgt ervoor dat de spouw muur volledig bescherming biedt tegen kraaien of spreeuwen die zich willen gaan nestelen.

Bij een vogelnest is het vaak zo dat vogels het dakbeschot en/of isolatie gebruiken om een nest te kunnen samenstellen. Daarom is het heel erg belangrijk wanneer u het vermoeden heeft dat vogels zich beginnen te nestelen onder uw dak, het probleem aanpakt.

Wanneer er namelijk een actief nest is met vogels, mag het nest past verwijderd worden wanneer de vogels zijn uitgevlogen.

Kraaien en spreeuwen vinden het heel erg prettig om te nestelen in uw dakgoot bij de spouwmuur, dit komt namelijk door de uitgebreide ruimte in de spouwmuur, je ziet dit veelal ook bij hoekwoningen of gebouwen.

Wilt u graag meer informatie over het nestelen van vogels onder uw dakpannen, of in uw dakgoot dan vind u hier meer informatie.

Heeft u last van mussen of kraaien op of rond uw dak?
Vogeloverlast onder uw dakpannen , of dakgoot?
Vogelnestjes onder uw dakpannen
aanvullende vogeltrim of dakvoetprofielen informatie vind u hier.

Mocht deze maatregel in uw situatie niet afdoende zijn, dan kunnen wij in overleg met u andere doeltreffende maatregelen nemen.

vogeltrim plaatsen