Lekkage? Hulp nodig? Neem contact met ons op!

085 - 130 19 37

Bel met ons hoofdkantoor!

info@dakbeheerkieskeurig.nl

Stuur ons een e-mail!

Vogelwerende dakvoetprofielen plaatsen

Overlast door vogels?

Een veel voorkomend probleem bij woningen, en gebouwen is dat vogels het dak gebruiken om te nestelen onder de dakpannen of dakgoot, dit zorgt namelijk voor een warm en veilig onderkomen.

Veel voorkomende vogelsoorten hierbij zijn de huismus & de kauw die zich graag nestelen onder de pannen.

De kraaiachtigen kauw nestelt zich over het algemeen in de spouw muur,en voert zijn acties voornamelijk overdag uit. Dit kan voor veel overlast zorgen op en rondom uw dak.

Het huismusje is een kleine zangvogel die zich voornamelijk nestelt onder de 1ste rij dakpannen bij de dakgoot, hij beweegt zich vliegend of hippend voort en eet voornamelijk zaden en insecten.

Vogels die zich nestelen onder uw dak of in de dakgoot zorgen voor veel overlast en schade aan uw dak.

Vaak gebruiken vogels uw dakbeschot of isolatie als bestandsdeel voor een vogelnestje.

Als u niets doet tegen de vogelnestjes onder uw dakpannen dan wordt het probleem alleen maar erger, denk bijvoorbeeld aan:

  • Schmmel door uitwerpselen.
  • Lekkage door vogelnestjes aan dak/ of dakgoot.
  • Beschadiging van de dakisolatie.
  • Stankoverlast door ongedierte.
  • Ontstaan van houtrot dakbeschot.

Als mussen zich gaan nestelen onder uw dak dan komen zij vaak niet alleen , het nest is een broedplaats voor schadelijke insecten en dus ongedierte.

dakvoetprofielen
vogeloverlast

Foto 1 Vogelwerende Dakvoetprofielen geplaatst tegen overlast van vogels.

Foto 2 gevolgschade te zien bij het niet tijdig plaatsen van vogelwering.

Kies voor Vogelwerende dakvoetprofielen

Wij hebben verschillende soorten dakvoetprofielen om u te beschermen tegen het nestelen van vogels onder uw dakpannen, ongedierte en opspattend water. Bij Dakbeheer kieskeurig leveren wij complete vogelwerende dakvoetprofielen, dit zijn complete systemen die er niet alleen voor zorgen dat er absoluut geen vogels meer onder uw dakpannen komen, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat opspattend water niet meer op uw dakbeschot terecht komt. Tevens komt het ook steeds vaker voor dat kraaien nestelen in uw dakgoot of in de spouwmuur van het dak. Vaak zie je dat dit veelal bij hoekwoningen gebeurt. Voor meer informatie over vogel overlast aan uw dakgoot of dak vind u hier meer informatie. Mocht deze maatregel in uw situatie niet afdoende zijn, dan kunnen wij in overleg met u andere doeltreffende maatregelen nemen.
Waarom Dakbeheer Kieskeurig
logo-woon-inspiratie
Wij zijn bekend van het programma Wooninspiraties onderdeel van RTL 4
dakdekker-certificate

Stuur ons een e-mail

Neem snel en eenvoudig online contact met ons op. Omschrijf in het bericht zoveel mogelijk omtrent de soort werkzaamheden waar u een vraag over heeft en/of overige vragen waar u ons graag voor wil contacteren.

Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.

Onze dakwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden, wilt u graag vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.